Bálint NatáLia

is creating music, videos, poetry, articles, analysis

Select a membership level

Visitors/Látogatók

$5
per month

If You sometimes listen to my songs.

Ha néha hallgatod a dalaimat, vagy olvasod a bejegyzéseimet.

Regular Followers

$10
per month

If You regularly listen visit my Channel and listen to my songs.

Ha rendszeresen hallgatod a dalaimat, vagy olvasod a gondolataimat.

 

Fans Level 1

$15
per month

If You are a fan of me, and You love my music.

Ha tetszik és értékeled a tevékenységemet.

About Bálint NatáLia

Operasinger and songwriter. Classical and pop/rock music for everyone in many languages (Hungarian, English, Russian,German), poetry, analysis, articles for my Hungarian followers. //
*****
Operaénekes, közgazdász, nemzetközi kapcsolatok elemző vagyok. Ezeken a területeken tevékenykedem. "Szuperempata" vagyok, extrém társadalmi érzékenységgel és vehemenciával, túlfejlett igazságérzettel. Patrióta, nemzeti pacifista, antirasszista, rengeteget utazó, világlátott ember, komplex gondolkodásmóddal. Cikkeimben igyekszem új megvilágításba helyezni korunk problémáit, mindenek felett az emberi méltóságot és az empátiát hangsúlyozva. Az általam feltöltött tartalmak ingyenesek, reklámmentesek, minden gondolatom, művészeti alkotásom, dalom letölthető; meghallgatható, megosztható. Mindezt saját forrásból finanszírozom, nem kötök sem reklámszerződést, és cégek szponzorációját sem fogadom el, mert a függetlenségem mindennél fontosabb. Mivel azonban ez a tevékenységem elérte napi több órás munkát jelent, az energia kompenzálására létrehoztam ez az oldalt.
Goals
0% complete
Szükségem van számítógépre és stúdiótechnikára, hogy professzionális videóblogot vezethessek, felvehessem a dalaimat, élő közvetítéseket tudjak megosztani.
1 of 1

Become a patron to

Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Bálint NatáLia

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits