B.L. Metal Podcast

is creating A metal podcast.

Select a membership level

Scene Supporter

reward item
reward item
$3
per month

Du vill supporta B.L.M.P. mot en nätt månadspeng och får tillgång till det regelbundna extramaterialet som publiceras här.  Det möjliggör för B.L. att lägga än mer tid och ekonomi på din favoritpodcast. 

Metal Freak

reward item
reward item
$5
per month
Du vill supporta B.L.M.P. mot en rimlig månadspeng och får tillgång till det regelbundna extramaterialet som publiceras här.  Det möjliggör för B.L. att lägga än mer tid och ekonomi på din favoritpodcast.

Då du valt att vara en Metal Freak så belönas du med ett stycke blus eller kaffemugg hemskickad till dig. Om inte en tisha faller dig i smaken (eller om du redan har en) så kan motsvarande merch i samma prisklass ordnas. Tycke gällande färg etc tas hänsyn till och verkställs i händelse av rimlig smak.


First Row Banger

reward item
reward item
$10
per month
Du vill supporta B.L.M.P. mot en lite mindre rimlig månadspeng och får tillgång till det regelbundna extramaterialet som publiceras här.  Det möjliggör för B.L. att lägga än mer tid och ekonomi på att podcasten. 

Då du valt att vara en First Row Banger så belönas du med ett stycke blus eller kaffemugg hemskickad till dig. Om inte en tisha faller dig i smaken (eller om du redan har en) så kan motsvarande merch i samma prisklass ordnas. Tycke gällande färg etc tas hänsyn till och verkställs i händelse av rimlig smak.

Men inte nog med det! Du har även möjligheten att bestämma tema på extramaterialet - dvs, att du kan avgöra innehållet i ett bonusavsnitt. Du kan bestämma att jag ska lyssna på fyra låtar från ett specifikt band, lista och spela grejer jag diggar/odiggar etc. Endast fantasi och begåvning sätter gränserna!
95

patrons

$391

per month

About B.L. Metal Podcast

B.L. Metal Podcast är en hårdrockspodcast där B.L. lyssnar på fyra relativt nya låtar som lyssnarna skickar in. Konceptet är att B.L. inte ska ha hört låtarna sedan tidigare och ger ett första intryck. B.L.M.P. är en podcast för dig som gillar att snacka om + upptäcka ny musik. Mycket missnöje!

Finns där poddar finns eller på https://soundcloud.com/blmetalpodcast

Become a patron to

73
Unlock 73 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by B.L. Metal Podcast

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits