Blomfantast

is creating En härlig klubb för växtnördar!

Select a membership level

Bli medlem i Växtnördklubben!
reward item
$1
per month
För ungefär 10 kronor per månad blir du medlem i klubben. Som medlem får du tillgång till exklusivt material från Blomfantast, bara för dig som klubbis! Du får till exempel:


* Möjlighet att bläddra i Blomfantast magasin online. Dessutom kan du ladda ned och spara tidningen som pdf.
* Tillgång till låsta medlemssidor på bloggen.
* Medlemsutskick ca en gång i månaden med nytt innehåll för dig.
* Växtcoachning! Du kan skicka bilder och frågor. Du får alltså privat coachning om växter, till exempel hur du till exempel hur du ska klippa ned just ditt palettblad.
* Små instruktionsfilmer då och då.
Bli guldmedlem i växtnördklubben!
reward item
$4
per month
För drygt 40 kronor per månad blir du guldmedlem. Då får du allt i den första nivån, men också Blomfantasts magasin i tryckt form rakt ned i brevlådan! Tidningen är i storleken A5 och utkommer ungefär var tredje månad. 

Ibland kan det dyka upp andra små trevligheter i brevlådan, som till exempel en stickling!

31

patrons

About


Hej!
Jag heter Bodil och driver sajten Blomfantast. Det är en växtnördig sida som på kort tid vuxit till att bli en av de största sidorna när det gäller krukväxter i Sverige.

Varje månad skapar jag mängder av innehåll. Allt från praktiska tips om hur du sköter olika växter till pyssliga gör-det-själv-guider. Med jämna mellanrum ger jag även ut ett Magasin, du kan bläddra i några tidigare nummer via Issuu. Framtida nummer kommer endast att finnas tillgängliga här via Patreon eller via direktköp.

Jag är försiktig när det gäller reklamfinansierade inlägg eftersom jag hellre vill satsa på bra och relevant innehåll för dig som läser. Därför vänder jag mig istället så här till dig som gillar och läser min blogg.

Genom att vara med i min klubb så får du tillgång till unikt material och bidrar samtidigt till att jag kan lägga mer tid på att skapa riktigt bra innehåll till dig som följer mig i olika kanaler!
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 17 exclusive posts
8
Images
9
Writings
3
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 17 exclusive posts
8
Images
9
Writings
3
Videos

Recent posts by Blomfantast

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits