BOOA

is creating home made video lectures within all fields of science

0

patrons

$0

per month

About

Innanför universitetets väggar finns otroligt mycket kunskap och fantastiska lärare som inte når ut till en större publik.

Vi spelar in korta, välformulerade  och snygga videoföreläsningar med dessa föreläsare. Vår vision är att samla dem under ett och samma tak. Tanken är att fler ska kunna ta del av deras kunskap, när som helst – vart som helst.

"BOOA är lite som en TEDtalk, fast hemma hos”


Du behöver alltså inte vara inskriven på ekonomihögskolan, studera till läkare eller skriva master i antropologi för att ta del av de bästa lärarna inom dessa ämnen. I vår kanal öppnar forskare upp sina hem och bjuder in till en privatlektion från deras vardagsrum. Låter det bra? Spännande? Kul? Det är det också! 

Idén till BOOA föddes 2018. I februari 2020 lanserade vi kanalen och nu är vårt mål att släppa en film i månaden. I nuläget är vi fyra vänner som ligger bakom arbetet med kanalen, vi samarbetar med två stiftelser men jobbar till 80% idéellt. 

Besök www.booa.se för att se våra filmer

Vi älskar vad vi gör och vi älskar vårt koncept. Vår största önskan är att livnära oss på BOOA i framtiden och säkerställa kanalens framtid. Vi ser en stor potential i vårt format och vi anser att vårt initiativ är något som bör och måste finnas i en modern demokrati. 

BOOAs filmer kommer av dessa anledningar alltid att vara gratis att titta på, men om du gillar det vi gör så ber vi dig överväg att ge oss ditt stöd. Många små bidrag kan gör en stor skillnad för oss!

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits