Bram de Wijs

is creating videos

Select a membership level

Kijk maar even - level 1 🍊
reward item
$1
per month
Bedankt voor je steun! Alle beetjes helpen en ik zal iedere iedere cent gebruiken om nog toffere video's te maken. Welkom bij Team Kijk maar even!

($1 = €0,86 + BTW = €1,04)

Kijk maar even - level GOLD! 🏆
reward item
$3
per month
Supervet en welkom bij Team Kijk maar even! Voor dit mooie bedrag krijg je natuurlijk iets terug:
  • Bonusmateriaal
  • Podcast
  • Speciale nieuwsbrief
($3 = €2,57 + BTW = €3,11)
Kijk maar even - level RAINBOW! 🌈
reward item
$5
per month
Wow! Gaaf dat je me zo wil steunen en welkom bij Team Kijk maar even! Daar krijg je natuurlijk iets voor terug:
  • Kijk maar even-sticker
  • Bonusmateriaal
  • Korting op merchandise
  • Podcast
  • Exclusieve previews
  • Nieuwsbrief

93

patrons

About


Hey! Ik maak iedere week een video op YouTube en dat doe ik natuurlijk voor de lol. Om herinneringen vast te leggen, te experimenteren, mezelf creatief uit te dagen en om shit te leren. 

Waarover dan?
Daarnaast hoor ik steeds vaker dat mijn kijkers iets aan mijn video's hebben. Ze voelen zich geholpen, geïnspireerd of ze moeten gewoon om me lachen. Dat vind ik vet en bijzonder en ik hoop dat mijn kanaal blijft groeien en er steeds meer mensen blij worden van mijn video's. Onderwerpen waar ik het vaak over heb zijn: katten, (vegetarische) hamburgers, popmuziek, LGBT+-gerelateerde zaken, versgemalen koffie, mijn werk bij Kinderen voor Kinderen, reizen, gadgets en hardlopen.

Waarom Patreon?
Mijn ultieme droom is om ooit te kunnen leven van mooie video's maken. Of dat op YouTube is of een ander platform, maakt me niet uit - maar hoe meer creatieve vrijheid en onafhankelijkheid, hoe beter. Ik heb liever geen domme reclames voor m'n video's en ik vind het súperongemakkelijk om een zak grote chips van een bepaald merk omhoog te houden in m'n vlog en te doen alsof ik er heerlijk van zit te smikkelen. 

Waarom zou je me steunen?
Als jij mijn video's zo tof vindt dat je er voor wil betalen - graag! Zo help je me om mooie, reclamevrije dingen te blijven maken. Met af en toe nieuwe apparatuur, nieuwe stockmuziek, nieuwe promotiefoto's, een nieuwe website, een nieuw kapsel, hamburgers en andere dingen die geld kosten. M'n video's blijven gratis beschikbaar, maar als Patron krijg je ze soms eerder te zien, je kan een shoutout krijgen of je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen. Dus kom bij Team Kijk maar even!
Goals
94% complete
Het leukste om te maken vind ik reisvlogs (en als ik de cijfers mag geloven zijn die ook het leukst om te kijken): of het nou op Terschelling of Ibiza is. Hoe meer budget, hoe relaxter de reis of hoe exotischer de bestemming, dus hoe beter de vlog! Kai mag helaas niet mee maar ik regel een goeie oppas.
2 of 6

Become a patron to

49
Unlock 49 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Bram de Wijs

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits