Broadtest

is creating videos

Select a membership level

Beavatott

reward item
$1
per month
Érezzük az erődet és köszönjük, hogy támogatod a céljainkat. Köszönetképpen hozzáférést biztosítunk extra tartalmakhoz.
Includes Discord benefits

Ifjú Broadawan

reward item
$5
per month
 Hozzájárulsz a galaktikus rend megalkotásához. Hálából a videók leírásánál megjelenik a neved, és hozzáférést biztosítunk extra tartalmakhoz.
Includes Discord benefits

Broader lovag

reward item
$10
per month
Támogatásod hozzájárul az élő adások és a videóink jobbátételéhez. Az összeget technikai eszközökre költjük. Hálából videók leírásánál, és a videók végén is megjelenik a neved, hozzáférést biztosítunk extra tartalmakhoz, és évente 1 terméket választhatsz a shopunkból, amit ajándékként küldünk el. (Minimum 4 hónap támogatás után jár)
Includes Discord benefits

4

patrons

$4

per month

About

A Broadtest csatorna, hármunk szerelemgyereke, aki azért született meg, hogy egyensúlyt hozzon a YouTube-ra. Egy messzi-messzi galaxis eldugott kis holdján munkálkodunk azon, hogy kiépítsük a Broaderek rendjét, hogy ízléssel, tudással, és megfelelő fegyverekkel felszerelkezve minőségi tartalmat hozzunk a platformra. Ezért készítünk filmezési tutorialokat, ezért tesztelünk termékeket, és ezért szeretnénk még sok-sok egyedi sorozatot indítani.

Hogyan lehetek Broader?
Ahhoz, hogy Broader legyél, csak nézd a videóinkat, kövess minket facebook-on, instagramon is, és szórakozz jól a videókon. Ez a cím nincs egyéb feltételhez kötve.

De én többet szeretnék, a Broader rend tagja hogyan lehetek?
A Broader rendbe azok tartoznak, akik patronálnak minket. Ha a rend tagja is szeretnél lenni, itt a Patreonon támogathatsz minket, akár csak 1 dollárral is, nekünk ez is sokat jelent, hiszen hozzájárulsz, hogy még több, még érdekesebb videósorozatot indíthassunk, de csakis BroadTest minőségben. Ily módon szembeszállva a YouTube gonosz "Shit" lovagjaival.(nem elírás ;))

Mire költitek a támogatást?
A támogatást technikai fejlesztésre, nyereményekre és új sorozatok indítására költjük. Egy új USB kártyától kezdve, új design elemeken keresztül, tesztelendő és nyereményjátékban résztvevő termékekekig számos olyan dologra, aminek következményeként még kreatívabban szórakoztathatunk Titeket, még nagyobb és még színvonalasabb videópályázatokat írhassunk ki Nektek. Számos sorozatötletünk van, amihez sok-sok apró dolog kell. Ha úgy döntesz, a Broader rend tagja leszel és támogatsz minket céljaink elérésében, az erő kiterjesztésében, ezekre fogjuk költeni a támogatásodat.

Oké, érzem az erőt! De mit kapok cserébe?
Támogatásodtól függően tudjuk meghálálni a segítségedet. Ezt itt a jobb oldalon láthatod a "Tier"-ek nél leírva.

Rettenetesen hálásak vagyunk, ha támogatod a Broaderek felemelkedését. Ezzel te is harcba szállsz velünk a gonosz "Shit" lovagok elleni küzdelembe, és támogatod a munkánkat. Ezzel új reményt adva nekünk, hogy egy szép napon a szerelemgyerekből a galaxis ura válhat.

Become a patron to

5
Unlock 5 exclusive posts
Be part of the community
Connect via private message

Recent posts by Broadtest

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits