Championship Norge

is creating en norsk side som fokuserer på engelsk Championship.

Select a membership level

Medspiller

reward item
reward item
$3
per month
Du er en god venn av Championship Norge! Gjennom din støtte gjør du det mulig for meg å bruke mer tid på å drive denne siden om verdens herligste liga.

Som medspiller får du tilgang til alt som publiseres på hjemmesiden. Det innebærer:
⚽  Tabelltips med vurdering av samtlige lag.
⚽  Forhåndsartikler foran samtlige kamper.
⚽  Oddstips foran hver runde.
⚽  Artikler og andre kåringer.
  • General Support

About Championship Norge

Våren 2012 bestemte jeg meg for å endelig starte opp en side som hadde sitt hovedfokus rettet mot Championship. Det gikk ikke lang tid før jeg innså at jeg på ingen måter var alene om å være fascinert av denne fantastiske ligaen.

De neste åtte årene har vært en fantastisk reise. Først og fremst har jeg blitt kjent med mange hyggelige Championship-entusiaster både gjennom sosiale medier og på turer over dammen. I tillegg har jeg fått se Championship-klubber fra innsiden og hatt noen opptredener i studio hos både Eurosport Norge og TV2.

Da jeg startet Championship Norge var jeg student og hadde god tid til å skrive forhåndsartikler, vanlige artikler, kåringer og ikke minst lange tabelltips. Etter hvert har det vist seg å være vanskeligere å få til. Nå har jeg kone og to små barn som tar mye av fritiden, samtidig som jeg både er lærer og har diverse andre småjobber innenfor fotballen.

Dette har medført at det har blitt vanskeligere å bruke mest mulig tid på å lage stoff til Championship Norge, men det håper jeg at dere kan hjelpe meg med å få til. Gjennom å opprette en Patreon-side for Championship Norge håper jeg å kunne få støtte fra dere som følger siden. På den måten vil jeg kunne bruke enda mer tid på Championship Norge, og dermed kunne levere et enda bedre produkt til dere.

Patreon fungerer slik at du betaler en fast sum (20kr) i måneden for tilgang til alt av innhold som publiseres på denne siden. 

Enten du er medlem eller ikke, er jeg likevel svært takknemlig for at du følger denne siden om Championship.

Jeg krysser fingrene for at du vil bli med meg på veien videre og hjelper meg med å fortsatt kunne bruke så mye tid på Championship Norge som jeg ønsker å gjøre. 
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 380 exclusive posts
380
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 380 exclusive posts
380
Writings

Recent posts by Championship Norge

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits