Agora.md

is creating online & offline content

Select a membership level

Mulțumire eternă

reward item
reward item
$2
per month

Vorba ceea - faci bine, primești bine :) Gânduri frumoase vor merge constant către tine și aura ta va deveni tot mai puternică!

Te ducem la Teatru!

reward item
reward item
$5
per month
Îți oferim cu drag o invitație pentru 2 persoane la unul din teatrele Eugene Ionesco, Mihai Eminescu, Satiricus sau Teatru Fără Nume!

Se știe că serile la teatru sunt foarte speciale, iar teatrul n-ai cum să nu-l iubești! :)

În continuare rămânem etern recunoscători pentru donație! Îți mulțumim că ne citești și că apreciezi informația corectă și echidistantă. Facem lucrul cu dăruire și ne străduim să îți câștigăm încrederea prin știrile ce le facem.

O sticlă de vin „Antidot”

reward item
reward item
$10
per month
Știe toată lumea: un roșu sec bun scoate adevăruri din suflet. Îți spunem doar ție: acest roșu sec lecuiește de minciunile pe care le auzi zilnic în presă.
Adevărul este cel mai de preț lucru pe care îl are redacția noastră. Tocmai din acest motiv am ales să-ți mulțumim pentru curajul tău de a rămâne de partea corectitudinii prin a-ți oferi ce avem noi cel mai scump - elixirul adevărului. 

Leac de baliverne. Antidot

Vin marca AGORA, o Rară Neagră cu Cabernet Sauvignon din 2018.

12

patrons

$54

per month

About Agora.md

Prieteni dragi, 
Dacă ați ajuns aici înseamnă că v-am convins cumva să ne susțineți :) Dacă ne urmăriți, știți că noi facem știri, reportaje, interviuri, emisiuni. Corecte, adevărate și fără culori de partide în spate. Mai organizăm și evenimente foarte speciale, așa cum este ROOFOFFLINE - un event plin de culoare, la înălțime, cu apusuri fenomenale, oameni buni și business-uri de calitate.
Mai avem atâtea idei creative, însă avem nevoie de susținerea voastră ca să le dăm viață!

Vedeți mai sus membrii redacției noastre, mereu sinceri și haioși și... să nu uităm că și jurnaliștii mai greșesc, câteodată. Priviți filmulețul :)
Goals
$54.27 of $500 per month
Mii de mulțumiri! Cu această sumă reușim să achităm serverele și stocările de date, pe care ținem informații de valoare. 
1 of 3

Become a patron to

19
Unlock 19 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Agora.md

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits