CommonSense TV

is creating something awesome!

7

patrons

$56

per month

About CommonSense TV

Wij gaan Nederland wakker schudden!
Weg met de globalisten zoals Soros en zijn marionetten!
Weg met de corrupte media!
Kappen met de waanzinnige immigratie en open grenzen.

We hebben ze door en onthullen het. NEDERLAND ONTWAAKT!


Wanneer we verschijnselen als Greta Thunberg en Extinction Rebellion anno 2019 als serieuze opties zien, dan is er iets goed mis in het land. Een grote groep mensen slaat volledig door en dit heeft bizarre en gevaarlijke gevolgen voor onze Nederlandse samenleving.

De jaren 50 komen niet meer terug maar wij hebben nog wel een heel mooi land om voor op te staan en trots op te zijn. Mensen buiten de politiek met kwaliteiten staan voor ons op omdat ze zien dat het fout gaat. Het is geen pretje altijd als racist en fascist neergezet te worden en deze mensen wisten het van tevoren.

Toch strijden ze voor een soeverein Nederland en een beleid en een samenleving gebaseerd op een flinke dosis gezond verstand. Wat er intern gebeurt dat lossen ze maar op maar de inhoud en het geluid is wat verspreid moet worden. Dat is wat we hier doen.

Dit doen we door ander nieuws te laten zien. De andere kant van het verhaal. We maken video´s en artikelen over alles waarvan we denken dat het belangrijk is om te laten zien. Dit doen we op vier kanalen. Op Twitter, Instagram, Youtube en hier op onze website. We hebben bijna 7.000 subscribers op Youtube en het blijft groeien. Ook op de andere social media laten we alles wat we hier neerzetten weten en groeit de achterban.  

Fantastisch. Dit groeit iedere dag door.


Mensen kunnen zich aanbieden ook stukjes te schrijven of video´s te maken die we hier neerzetten en verspreiden via alle social media. We hebben een forum waar gediscussieerd kan worden en ook onder ieder artikel of video kun je berichten plaatsen, net zoals op Youtube.

Alle video´s zie je onder het tabblad Youtube.

Ook worden onze video´s automatisch op Bitchute geplaatst. Dit om Youtube of andere censuur te voorkomen. We pakken graag de media aan en een kanaal als dit is niet geliefd bij Youtube en andere platforms. Ze betalen niets en halen regelmatig in hun ogen rechtse kanalen weg. Het gebeurd voor onze ogen.

We strijden tegen de EU die een centrale macht in Brussel wil vormen en onze soevereiniteit afpakt. We zien waar ze mee bezig zijn. Deze mensen, inclusief onze eigen premier, denken in termen van een open wereld en globalisering. Ze zijn ieder oog voor de werkelijkheid verloren. Echte vluchtelingen kunnen we niet eens meer helpen omdat we het land vol laten stromen door massale immigratie van economische vluchtelingen. Ronduit gelukszoekers die naar Europa gesmokkeld worden.

Dat is niet waar wij voor kiezen.Wij zijn tegen dit open grenzen beleid. En dat is niet racistisch of fascistisch. Dat is gezond verstand.

De politiek heeft stapje voor stapje alle macht van de burgers afgepakt. Het referendum is afgeschaft en de politiek doet wat de meerderheid niet wil. Onze leiders leven in een parallelle werkelijkheid. We zien de logische en ernstige gevolgen van dit irrationele beleid iedere dag.

In Nederland in Heemskerk en Beverwijk kan de overheid de burgers geen bescherming meer bieden en ze hebben geen andere keuze dan het recht in eigen hand te nemen. Wat moet je dan als de staat je niet meer kan beschermen? Dit is slechts een voorbeeld van vergelijkbare situaties in vele wijken in Nederland.

In ons buurland Duitsland zijn aanslagen aan de orde van de dag
, letterlijk helaas, en roepen burgemeesters openlijk om hulp omdat ze hun stad of zelfs dorp niet meer in de hand kunnen houden. Die kant moeten wij niet op. De mensen die dit stimuleren zijn knettergek en moeten gestopt worden.

De klimaathysterie
is één van de grootste voorbeelden hoe groot de kloof is tussen mensen die zelfstandig durven te denken en kritisch zijn tegenover een gemanipuleerde menigte die aan groepsdenken doet. Natuurlijk is het een discussie die gevoerd moet worden, maar de hysterie en de leugens eromheen staan toe dat er een volkomen irrationeel beleid wordt gevoerd. Een beleid, uitgevoerd door politici die niets ophebben met Nederland en ons burgers.

We willen niet dat ons Nederland, dat in een paar eeuwen is opgebouwd door onze voorvaderen, in een paar decennia even door de goot wordt gespoeld.
Dankzij donaties hebben we deze website kunnen maken. Ontzettend bedankt. Zo ook iedereen die ons tips toestuurt, van informatie voorziet en zelf nieuws inzendt. Hartelijk dank. We bewaren alles wat we binnen krijgen en proberen er iets mee te doen. Het ontbreekt soms nog aan tijd maar stap voor stap.

We lezen wat jullie vinden en kijken naar goede kritiek. Mensen zullen soms andere meningen hebben op bepaalde gebieden en dat is goed. Laten we het wel netjes en redelijk houden.
Wanneer wij schrijven over bepaalde mensen of groeperingen dan houdt dat niet automatisch in dat wij hen steunen.

Wil je ons maandelijks steunen met een vast bedrag? Je kunt voor 2 pilsjes per maand onze Patron worden en we hebben ook leuke verrassingen voor onze Patrons van tijd tot tijd.

STEUN DIT GELUID! We moeten hier tegen opstaan.
contact: [email protected]

Goals
$56 of $750 per month
Meer content. Actief op meer platforms. Een CommonSense Blog en hele leuke rewards voor Patrons.. 
1 of 1

Recent posts by CommonSense TV

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Video
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits