Centrul de Proiecte Culturale Azart

is creating contemporary drama and community art projects
Select a membership level
Theatre lovers
$3
per month

many thanks on our FB page every month

Aproape dramaturg
$10
per month

Many many thanks on our FB page and 1 ticket to our production per year.

Dramaturg
$20
per month

 a pair of handmade room slippers at the end of the year  and 1 ticket to our productions.

1

patron

$2

per month

About Centrul de Proiecte Culturale Azart


Centrul de proiecte culturale Azart 
este o organizație care are drept scop dezvoltarea și promovarea dramaturgiei/dramaturgilor contemporane/i, dar și dezvoltarea de comunități.
Investim timpul și energia noastră în descoperirea și antrenarea noilor voci în dramaturgie, crezând cu tărie că acestea vor deveni ambasadorii schimbării. Schimbării de conștiințe, atitudini, abordări.
Activitățile noastre oferă tinerilor dramaturgi spațiul, colaboratorii, publicul, conexiunile profesionale și libertatea de a crea și de-ași dezvolta ideile personale, dar ne dorim mai mult. Vrem ca textele lor să nu fie scrise pentru sertare, ci pentru scenă. Ne dorim ca pe textele lor să lucreze împreună cu toți cei implicați în producerea unui spectacol: dramaturgi, regizori, actori, teatrologi, scenografi, muzicieni, coregrafi, producători etc.

Și tot cu ajutorul patronilor noștri am vrea să continuăm să facem proiecte în satele care nu au acces la cultură și să lucrăm cu comunitățile marginalizate folosind teatrul ca un instrument pentru crearea unei societăți incluzive.
Goals
$2 of $250 per month
Când vom avea 250$, ne vom permite să acoperim mici cheltuieli curente (internet, telefon, xerox-uri) și să angajăm un contabil part-time care va face toate raportările financiare.
În schimb, noi vom putea gândi conceptul pentru Școala de dramaturgie contemporană 2020.
1 of 5
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits