cruelty-free-beauty.hu

is creating blog, vlog

Select a membership level

Egy dolláros segítség

$1
per month
Minden egyes hónapban kapsz egy-egy kupont, amelyet beváltva 3%-os kedvezménnyel sminkellek, amint befejeztem a sminkiskolát. (A kedvezményes kuponok árai összeadódnak, tehát ha 5 hónapon keresztül támogatsz, akkor az 5 db kupon segítségével akár már 15%-os kedvezményt is kaphatsz.)

Három dolláros segítség

$3
per month
Minden egyes hónapban kapsz egy-egy kupont, amelyet beváltva 5%-os kedvezménnyel sminkellek, amint befejeztem a sminkiskolát.  


A kedvezményes kuponok árai összeadódnak, tehát ha 5 hónapon keresztül támogatsz, akkor az 5 db kupon segítségével akár már 25%-os kedvezményt is kaphatsz.

Öt dolláros segítség

$5
per month
Minden egyes hónapban kapsz egy-egy kupont, amelyet beváltva 7%-os kedvezménnyel sminkellek, amint befejeztem a sminkiskolát.  

A kedvezményes kuponok árai összeadódnak, tehát ha 5 hónapon keresztül támogatsz, akkor az 5 db kupon segítségével akár már 35%-os kedvezményt is kaphatsz. 

1

patron

About cruelty-free-beauty.hu

A cruelty-free-beauty.hu egy blog, aminek a középpontjában az állatkísérlet-mentes és vegán kozmetikumok, a vegán életmód, a növényi étrend előnyei és az állatjogi kérdések állnak. 2016. december 6-án indítottam el a blogomat, ami azóta a legsikeresebb ebben a témában: jelenleg havi 30-40 000 látogató tekinti meg, többször is tartottam előadást az állatkísérlet-mentes kozmetikumokról. Az utóbbi hónapokban pedig elkészült egy külön menüpont a veganizmussal kapcsolatos kérdéseknek, illetve többször is írtam már állatjogi kérdésekről.

A Facebook oldalamon kialakult összetartó közösségnek hála szerveztünk már pár óra leforgása alatt aznap estére egy szőrmebemutató rendezvény helyszínére "instant demonstrációt", állítottunk meg már mókásnak szánt, állatkínzásra alapozó eseményt (egy forgalmas, belvárosi szórakozó helyen, borotválkozó eszközökkel akartak hozzá nem értő amatőrök birkákat nyírni időre, versenyként) és szólítottunk már meg több komolyabb szervezetet, médiafelületet.

Viszont ahhoz, hogy ezt a nagy közönséget megszólíthassam és megtarthassam, vagy egyszerűen a blogom létrehozásával összefogjam, rengeteg kiadásom van. Az elmúlt másfél évben közel fél millió forintot költöttem a blogomra (domain, webhely szolgáltatónál előfizetés, hirdetések, reklámok, kérésre vásárolt termékek stb.), miközben fizetett promóciót sosem vállaltam eddig.

Mindezek mellett többek között tagja vagyok a Magyar Vegán Egyesület több munkacsoportjának is, illetve amikor csak tehetem részt veszek Earthlings Experience, AV és más állatvédelmi és/vagy állatjogi megmozdulásokon.

Hogy mindezt lehetővé tegyem, jó pár hónapja részmunkaidőben dolgozom. Éppen ezért most jobban szükségem van a segítségetekre, mint eddig bárkor! Főleg, hogy magasabb csomagra kell már váltanom a Webnode felületén, ami éves szinten hatalmas kiadással jár.

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits