Cannabis Social Club Hungary

is creating Social Community Group and Association

Select a membership level

Támogató

reward item
reward item
$1
per month
Tudjuk, hogy nem mindenki teheti meg, hogy nagy összegeket nélkülözzön az így sem dagadó pénztárcájából, és nem is várhatjuk el ezt senkitől !
De úgy gondoljuk, hogy a "sok kicsi" sokra megy ! 
És mi ennek is örülünk és örömmel használjuk fel működésünk és a legalizációs törekvéseink fenntartására, ezt a hozzájárulást  ! Legalizálj !

CSC TAG

reward item
reward item
$5
per month
Ezen kategóriába eső támogatóink számára, állandó "online chat" és telefonos elérhetőséggel állunk a rendelkezésükre, esetlegesen felmerülő kérdéseikkel kapcsolatosan.

Szeretnénk, minél több tájékoztató, és oktató jellegű videó anyagot készíteni ebben a témában ! Köszönjük hogy támogattad eme törekvésünket  !

Kérjük, hogy e-mailben add meg az elérhetőséged és a postacímed a  [email protected]  -ra és mi hálánk jeléül megajándékozunk egy egyedi CSC Hungary-s Pass Tartóval és egy bögrével !!!  

SZERVEZŐ AKTIVISTA

reward item
reward item
$10
per month
Köszönjük hogy egy átlag magyar adózó éves 1% adójának megfelelő összeggel  megtámogattad működésünk és munkánk ! 
Biztos lehetsz benne hogy, ezt a pénzt olyan rendezvények szervezésére fogjuk elkölteni, amik azt a célt szolgálják, hogy ez a téma minél szélesebb körben ismert és elfogadottabbá váljon !

Gondolunk itt, fórumokra, kulturális és más témához kapcsolódó oktató és szórakoztató programokra egyaránt, amiben te mint szervező és partner fogsz a jövőben minket képviselni ...

Kérjük, hogy e-mailben add meg az elérhetőséged és a postacímed illetve a póló méreted is, az  [email protected]  -ra és mi hálánk jeléül megajándékozunk egy egyedi CSC Hungary-s Pass Tartóval bögrével és egy nemedhez és méretedhez illő pólóval !!!  
Illetve vedd fel velünk a kapcsolatot itt is : https://mksz.online/

$1

per month

About Cannabis Social Club Hungary

Fő céljaink és alapelveink:
A betegek legális gyógyászati kannabisz-lehetőségeinek finanszírozása.
Segítségnyújtás a betegek és orvosaik számára az alternatív kannabisz alapú termékek igénylésében és felírásában.
Képzés biztosítása a kannabiszról az egészségügyi intézmények számára illetve a betegek és civilek számára.
Az kannabisszal kapcsolatos tudás és a civil fogyasztók elismert központjává válni.
Az olyan törvényekben és/vagy jogszabályokban bekövetkező változások előmozdítás
A CSC felhívja olvasói figyelmét arra, hogy az életképes kendermaggal való kereskedés, azok értékesítése, birtoklása, szállítása illegálisnak minősül több országban, így Magyarországon is.
Minden tartalom elsődlegesen ismeretterjesztő és szórakoztató céllal készül. Nem kívánunk segítséget nyújtani ahhoz, hogy bárki a hatályos jogszabályok ellenében cselekedjen.
senkit nem törekszik rábírni a kiadványban megjelenő termékek illegális használatára.
A CSC nem vállal felelősséget a lap értékesített felületein megjelenő állításokért. A szerkesztőségi cikkben megjelenő minden vélemény a szerzőtől származik, mely nem minden esetben azonos a kiadó álláspontjával. Időnként nem lehetséges a szerzői jog tulajdonosát azonosítani, vagy vele kapcsolatba lépni, ezért igazolt tulajdonjogi igény előterjesztése esetén a kiadványban megjelentekért utólag is vállaljuk meghatározott honorárium kifizetését.
Minden szövegről és képről azt vélelmezzük, hogy megjelentetés céljából küldték, mindaddig, míg ezzel ellentétes nyilatkozatot nem kapunk. A kiadvány akár részben, akár egészben történő sokszorosításához a kiadó írásbeli hozzájárulása szükséges, akkor is, ha a sokszorosítás célja nem profitszerzés. Minden jog fenntartva!

Amennyiben támogatnád törekvéseinket ezen az oldalunk megteheted egyszerűen és segítheted a további munkáinkat ! Előre is köszönjük !

[email protected]

Our new Cannabis Social Network for free and with anonymity-> www.hazebook.org or check out our website-> https://cschungary.hu

Our main goals and principles: Financing legal medical cannabis options for patients. Assist patients and their physicians in requesting and prescribing alternative cannabis-based products. Provide cannabis education to health care institutions and patients and civilians. To become a recognized center of knowledge for cannabis users and civilian consumers. Promoting changes in laws and / or regulations CSC draws its readers' attention to the fact that trading, selling, owning and shipping viable hemp seeds is illegal in several countries, including Hungary. All content is primarily for informational and entertainment purposes. We do not intend to assist anyone to act in violation of applicable laws. does not seek to persuade anyone to use the products contained in this publication illegally. CSC assumes no responsibility for any claims appearing on the sold surfaces of this site. All opinions expressed in the editorial are those of the author, which are not necessarily those of the publisher. Occasionally, it is not possible to identify or contact the copyright owner, and in the event of a verified claim for ownership, we will continue to pay a fixed fee for the publication. All text and images are presumed to have been sent for publication until we receive a contrary statement. Reproduction in whole or in part is subject to the written permission of the publisher, even if the reproduction is not for profit. All rights reserved! If you would like to support our endeavors, this site can make it easy for you and help us with our further work! Thanks in advance!


By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing

Recent posts by Cannabis Social Club Hungary

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits