csivettka

is creating dating and lifestyle videos for women.

About

Mi az a Patreon?
A Patreon egy ún. membership (tagság) oldal, ami segít a kreátoroknak, bloggereknek, youtubereknek vagy ez esetben közösség építőknek, hogy a követőtábort bevonhassák különböző célok megvalósításába.

A Csivettka Patreon oldalához való csatlakozással nem csak támogatod a Csivettánsok közösségét, de te magad is sokat fogsz fejlődni!

Mi az a Csivettka?
Tudatos és nyitott nők csoportja, akik ambíciókkal rendelkeznek és szeretnék megvalósítani önmagukat és az álmaikat. A csoport tagjai a Csivettánsok.

Kik azok a Csivettánsok?
Könnyed, szabad és játékos nők, akik bár felelősségteljesek, boldogságban szeretnék élvezni az életet és imádják a Csivettka videókat! :)

A Csivettka a Patreon-on
A videók tartalma sokkal edukatívabb jellegű és mivel kifejezetten hűséges Csivettánsok csatlakoznak, sokkal beljebb engedlek majd Titeket az életembe és közelebb magamhoz, mert:
- személyesebb tartalmakat gyártok magamról és/vagy Nektek (és szűkebb körnek)
- tanító jellegű motivációs videók, online kurzusok 
- a Csivettka női kör tagok dedikált felülete
- a későbbiekben VIP tagság az általam rendezett bármilyen eseményre
- belső körös események, találkozók meghirdetése
fog itt zajlani. 

A feliratkozásokkal hozzájárultok egy olyan hely megvalósításához, ahol eseményeket, találkozókat, workshopokat és kurzusokat bonyolíthatok le és ami csak a miénk lesz! 

Hogyan válhatsz Csivettka Patreon taggá?
Ha tagságit szeretnél váltani magadnak, kattints a "BECOME A PATRON" gombra és folytasd értelemszerűen a regisztrációt. Regisztráció után kiválaszthatsz egy általam létrehozott, számodra szimpatikus csomagot, rákattintasz, majd a végén megerősíted a tagsággá válást a kártyád vagy Paypal-od összekapcsolásával. Minden hónap elsején kerül majd levonásra a tagsági díj. 100%-ig megbízható felület! Ha bárhol elakadsz vagy kérdésed van, akkor ne habozz segítséget kérni tőlem: https://www.facebook.com/csivettka/ oldalon küldj nekem egy üzenetet! 

Na igen, de mit tanulunk?

MAGABIZTOSSÁGOT, elsősorban! Kiállni magunkért, megtanulunk a jelenben élni, a fejünkben rendet rakni és jó kapcsolatot találni (vagy minden pasit megfűzni :) ) Megtanulunk élni úgy, ahogy jól esik, elvárások nélkül, megtanuljuk, hogyan legyünk kiegyensúlyozottak, boldogak, sikeresek és hogyan pasizzuk zöldre magunkat.

Az élet minden terén tapasztalod, hogy nő vagy. A pasik megfordulnak utánad, a haverok már másként tekintenek rád, a főnököd nem tudod miért pont téged akar maga mellé és hirtelen a feje tetejére áll a világ, mert ahogy öregszel egyre több szerepben kell helyt állnod: nőként, beosztott nőként, barátnőként, feleségként, anyaként, örök szingliként, karrieristaként és ezek között pont a féltve őrzött kislány lelked nem tud napirendre térni. 

Aztán ott a magánéleted. Katasztrófa! De legalább van mit mesélni az unokáknak.. A sokadik fuckboyod megint lapátra került és azon morfondírozol hogyan keress villámgyorsan új szeretőt magadnak, mert ugye ép testben ép lélek.. Itt igazán cenzurázatlanul fogunk pasizni! Ha pesti vagy Pest-környéki vagy, csatlakozz a Csivettka női körhöz!

Mi az a Csivettka női kör?
A Csivettka női kör egy maximum 8 főből álló csapat, akik minden hónapban egy foglalkozás keretein belül fejlesztik magukat. Az első foglalkozáson kitűzünk egy célt: milyen problémát szeretnénk az életünkben megoldani, miben szeretnénk egyénileg fejlődni, haladni, előrejutni? Legyen ez karrier, család, párkapcsolat vagy önfejlődés.
12 foglalkozás lesz és mindegyik foglalkozásnál más-más témát érintünk, ha van olyan téma, amely nagyobb figyelmet igényel, arra többször is visszatérünk. A Csivettka női kör célja a hasonló gondolkodású és ugyanazon ambíciókkal rendelkező nők összetoborzása, mert hiszem, hogy ugyanazon célokkal rendelkező nők tudják a legjobban inspirálni egymást. Közösen jár be mindenki egy utat, aminek a végén mindenki nyer és sokat tanulva tér haza. Kiszakít a szürke hétköznapokból, motivál, inspirál és legyőzhetetlenné tesz, mert a húzó erő a közösség ereje.
Még több infó és az én személyes történetem: https://csivettka.com/csivettka-noi-kor/
Ha szeretnél csatlakozni, jobb oldalt válaszd ki a Csivettka Női kör csomagot!

Mi az a Csivettka könyvklub?

A több száz Csivettáns levélből ítélve nem én vagyok az egyetlen, aki imádja a pszichológiai témájú, főleg női-férfi kapcsolatokról szóló könyveket. Esetleg egy kis spirituálisabb hangvételű vagy önbizalom fejlesztő könyvet is. Vagy bármit, amivel a személyiséget lehet fejleszteni. 

Ezeknek az olvasni szerető és közösséget imádó lányoknak találtam ki egy könyvklubot, amelyet havonta egyszer én tartanék Budapesten. Az aktuális könyvet egy zárt csoportban hirdetném, annak elolvasására egy hónap áll rendelkezésetekre. Valljuk be, elég sok idő, de olykor még ez is kevés, hogy egy igazán érdekes könyvet befejezzünk. Amellett, hogy megoszthatjuk egymással a gondolatainkat, a klub motiválhat minket arra, hogy ne hagyjunk félbe egyetlen könyvet sem! A zárt csoportban, mint egy fórumon, folyamatosan kommunikálhatunk és kivesézhetünk egy-egy részt. A könyvek fő témája: pszichológia, önfejlesztés, önbizalom, önismeret, párkapcsolatok, ismerkedés, üzlet. Közkívánatra a csoport is megszavazhatja a következő hónap könyvét. 

A személyes alkalmak során kibeszélhetünk minden, a saját életünkből vett tapasztalatok alapján levont következtetést, ezáltal kissé terápia jelleggel akár megoldást is találhatunk egy-egy személyes problémára. 

Van egy teljes könyvlista, azokról a könyvekről, amelyeket ilyen témákban olvastam, ha szeretnéd te is elolvasni, itt letöltheted: https://csivettka.com/letoltheto-tudasanyag/

Ha szeretnél csatlakozni, jobb oldalt válaszd ki a Csivettka Könyvklub csomagot!

Csivettka VIP klub
Kiemelt közösségi tagok csoportja. Fő támogatói felület, ezen felül pedig a csoportot azoknak hozom létre, akik extrákat, bónuszokat szeretnének a Patreon tagságukhoz.

Ha szeretnél Csivettka VIP támogató lenni, de cserébe extra juttatásokat is szeretnél, kiemelt figyelmet és rendszeres személyes kontaktot velem, akkor olvasd végig a Csivettka VIP klub tagság privilégiumait:

- 30% kedvezmény egy szabadon választott workshopra
- 5 db ingyenes előadás részvétel
- Csivettka női kör által szervezett programokban való részvétel. (Fontos: Mivel a kör maximális létszáma 8 fő, a rendszeres alkalmakra hely függvényében tudsz eljönni.)
- 20% kedvezmény a 4 alkalmas Randitréning csomagra
- egy darab ingyenes alkalmi smink előzetes megbeszéléssel 

FONTOS tudnivaló: A fent felsorolt extrák igénybevételéhez mindig keress meg, havonta maximum egy bónuszt választhatsz! Természetesen az extrák igénybevétele nem kötelező, ha csak támogatni szeretnél! 
Ha szeretnél kiemelt tag lenni, válaszd jobb oldalt a Csivettka VIP Klub csomagot!

Hogyan kapcsolódhatok be?
Ha szeretnél csatlakozni a közösségi élethez, akkor többféle lehetőség közül is választhatsz. Lehetsz aktív néző a Youtube-on, csatlakozhatsz a Csivettánsok csoporthoz Facebookon, részt vehetsz mindenféle Csivettka eseményen , lehetsz támogató itt és ha céljaid vannak, akkor csatlakozhatsz a női körhöz.  Csekkold a lehetőségedre álló előfizetési csomagokat és csatlakozz a hozzád legszimpatikusabbhoz! 

Mindig sok szeretettel várlak és nagyon örülök Neked!

xoxo
Csivettka 
www.csivettka.com (itt például menő sztorikat olvashatsz, amelyek velem történtek)
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 4 exclusive posts
2
Images
1
Writing
2
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 4 exclusive posts
2
Images
1
Writing
2
Videos

Recent posts by csivettka

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits