Cunoaște Riscurile

is creating information

Select a membership level

Doneaza pentru pliante informative
$5
per month

Fluturasii sau pliantele vor indeamna oamenii sa se informeze referitor la riscurile vaccinarii. 

Doneaza pentru panouri informative
$10
per month

Doneaza pentru a putea plati chiria panourilor de informare pe care le avem acum in Tg. Mures si pe DN1, langa Predeal. Daca se strang fonduri, putem instala astfel de bannere si in alte orase.
Bannerele indeamna oamenii sa se informeze referitor la riscurile vaccinarii.

Donateaza pentru actiuni in instanta
$15
per month

Doneaza pentru a putea plati onorariile avocatilor. Dorim sa deschidem procese colective impotriva Ministerului Sanatatii sau impotriva altor institutii ale statului.

1

patron

$14

per month

About

Cunoaște Riscurile este un proiect pornit de un grup de părinți informați, unii având copii vătămați grav de vaccinuri. Printre noi sunt specialiști din diverse domenii: cadre didactice (educatori, profesori, profesori universitari), cadre medicale (medici, stomatologi, asistenți), ingineri, juriști, avocați etc.
Scopul acestui grup, total lipsit de interese financiare si neafiliat niciunei industrii aducătoare de profit, este de a crește gradul de conștientizare a efectelor adverse ale medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor.
Milităm pentru dreptul la informare, încurajând populația să citească prospectele tuturor medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor. Oferim gratuit resurse pentru informare: prospecte integrale, studii medicale, cărți de specialitate etc.

Recent posts by Cunoaște Riscurile

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits