Cristina Bara

is creating Podcast

Select a membership level

Sustinator

$6.50
per month
Daca vrei sa sustii productia podcast-ului, sau pe mine in general, o poti face printr-o donatie lunara, pentru care iti voi fi tare recunoscatoare. 

  • General Support

Zen

$13
per month
Vei primi acces la meditatii ghidate pe care le sustin on-line, de luni pana vineri, de la 22:00 la 22:30.
  • Meditatii ghidate on-line

Fan

$25.50
per month
Pe langa acces la meditatiile ghidate pe care le sustin on-line, de luni pana vineri, de la 22:00 la 22:30, primesti si 20% reducere la orice serviciu de pe pagina mea, www.cristinabara.ro.
  • Meditatii ghidate on-line
  • 20% reducere la www.cristinabara.ro

4

patrons

About Cristina Bara

Bine ai venit pe pagina mea de Patreon!

In cadrul podcast-ului "Cu pasi mici" vom vorbi despre neurostiinta, emotii si legatura minte-corp-suflet, mindfulness, relatii cu tine si cu ceilalti, motivatie, pasiuni, pe scurt, despre viata si despre cum sa o traiesti mai constient, si cu mai mult entuziasm.
Te invit sa-ti pui intrebari care sa te duca dincolo de povestea pe care ti-o spui. Îti ofer spatiu de reflectie si sa impartasesc cu tine din experientele si lucrurile pe care le descopar in fiecare zi.  Te invit sa te bucuri de fiecare pas, cat de mic. Poti citi mai multe pe pagina mea, www.cristinabara.ro

Daca vrei sa sustii productia acestui podcast, o poti face printr-o donatie lunara. Nu-ti face griji, te vei putea retrage oricand doresti. Iar daca nu ma poti sustine printr-o donatie, o poti face printr-un share la podcast-ul meu, pentru care iti voi fi foarte recunoascatoare. 

Iti multumesc,
Cristina

Become a patron to

Get discounts to an online store
Connect via private message

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits