Niclas Haslum & Daniel Rytz

Niclas Haslum & Daniel Rytz

Creating Cykelwebbenpodden

Select a membership level

Fan av podden

$2
per creation

För mindre än 20 kr per avsnitt stöttar du Cykelwebbenpodden. Du ger oss chansen att utveckla podden och ta den till nya nivåer. Som fan blir du tackad i podden och du får tillgång till bonusavsnitt som vi släpper.

Hjälpryttare

$5
per creation

Du är mer än bara ett fan. Du är en av våra gedigna hjälpryttare som stöttar oss i vått och torrt. 'Tack! Precis som med våra fans tackar vi dig i podden och du får tillgång till våra bonusavsnittet vi släpper. Men vet du, just dig gillar vi lite extra tack vare ditt fina stöd  för Cykelwebbenpodden.

Kapten

$10
per creation

Wow! Ditt engagemang är fantastiskt och vi är så glada att det finns personer som dig.  Du kunde valt att bli hjälpryttare men du är en kapten. Du visar vägen. Du älskar podden och vill ge oss chansen att göra det vi älskar! Vi tackar dig självklart i podden och precis som våra andra patrons får du tillgång till allt bonusmaterial som vi släpper.


TACK!

485

patrons

About Niclas Haslum & Daniel Rytz

Hej!


En bra start att du är här! Nu måste du läsa vidare.

Cykelwebbenpodden föddes hösten 2017 efter att vi (Daniel och Niclas) under en längre tid snackat om att vi borde starta en podd. Vi snackade ju så mycket om cykling så då kunde vi lika gärna banda det och se om någon ville lyssna. Sagt och gjort, vi drog igång Cykelwebbenpodden som sakta men säkert har växt och växt. Vi älskar verkligen att podda men vill såklart att podden ska utvecklas och bli ännu bättre!

För att det ska lyckas behöver vi din hjälp.


Först och främst; Cykelwebbenpodden kommer alltid vara gratis för dig som lyssnar! Däremot är vi säkra på att många av er lyssnare där ute, precis som vi, vill höra podden utvecklas på olika sätt och därför kan tänka sig att hjälpa oss genom att vara ett ekonomiskt stöd för Cykelwebbenpodden. Om du inte känner att du vill betala så är vi ändå superglada att du vill lyssna på oss.

Med ett ekonomiskt stöd kan vi dels täcka våra produktions- och hostingkostnader. Men med större ekonomisk stöttning skulle det även ge oss möjlighet att utveckla podden. Här är några idéer vi i dagsläget drömmer om men som kan bli verklighet om just DU vill hjälpa till:

  • Vi har möjlighet att bjuda in fler gäster oftare 
  • Vi poddar direkt från internationella tävlingar
  • Vi släpper ett nytt avsnitt VARJE vecka
  • Under de största tävlingarna leverera dagliga avsnitt med analyser
  • Vi kan göra mer exklusivt material för Patrons
  • Mer ekonomiskt stöd innebär att vi kan prioritera podden före annat jobb vilket föra att vi kan lägga mer tid på längre reportage och liknande
För att hjälpa oss att förverkliga de här stora drömmarna gör du såhär:

Klicka på "Become a patron" högst uppe till höger och skriv in dina uppgifter. Det är superlätt och därefter klickar du i hur mycket du vill bidra med per avsnitt. Antingen är du bara ett ekonomiskt stöd eller så ger du lite mer och tar del av de belöningar som finns. Om du inte tycker vi levererar i podden så kan du avsluta när du vill för det är inget abonnemang med bindningstid.

Som patron oavsett storlek på det ekonomiska stöd får du alltid följande:
  • Ett tack i podden
  • Tillgång till våra bonusavsnitt som är vi släpper exklusivt till våra patrons. De är väldigt uppskattade och har en mer avslappnad feeling där vi går på djupet kring vissa ämnen.

Med det sagt, hoppas du känner, efter att ha läst allt ovan, att du vill hjälpa oss att göra Cykelwebbenpodden bättre och nu blir en patron!

/Niclas Haslum & Daniel Rytz


Become a patron to

104
Unlock 104 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Niclas Haslum & Daniel Rytz

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits