Darko Mitrovic

is creating Podcast

Select a membership level

Official Patron

$6.50
per month
  • Ad-free
  • Early access

All-access Patron

$13
per month
  • Ad-free / Early access
  • Patron - Only chat Discord
  • Polls / Voting

VIP Patron

$32
per month
  • Livestream Q&As
  • Fan recognition
  • And everything in the previous tiers

156

patrons

About Darko Mitrovic

Sve znam! Dvadeset godina u medijima, hrpa radio stanica, tek poneka novina, dve televizije i matora drtina nikako da se nauči disciplini kičme i poštovanju autoriteta. Odlučio sam da otvorim svoj podcast i sam pišem svoja pravila. Želim da osetim ukus i uzbuđenje totalne nezavisnosti. Plan je da vam se obratim slobodan, otvorenog uma, popričam sa nekim pametnim ljudima o potpuno nevažnim stvarima, da vas nasmejem, podelim sa vama i dobro i loše. Ovaj podcast će svu svoju pažnju usmeriti i posvetiti nama, malim običnim ljudima.
Emisiju posmatram kao i sam život. Ponekad nam izmami osmeh, izazove neopisivu radost, unese boje, a ponekad nas opkoli sivilom, tera da se zapitamo, preispitamo svoje stavove i razmislimo o svemu. Lepota slobode je upravo u toj našoj različitosti. Ne moramo da se slažemo uvek i baš oko svega ali je jako bitno da slobodno izrazimo svoje mišljenje.
Ja naravno ovo ne mogu da izguram sam, potrebna mi je vaša pomoć. Da nije bilo vas, ne bih ni opstao ovoliko godina u medijima. Podcast Lobotomija od sada finansirate vi lično i dobrovoljno. Ja se nadam da je tako nešto izvodljivo. Koliko ko može i želi. Nijedna donacija nije premala ali ni prevelika. Ja ću naći način da vam se odužim.
Sve što sakupim otići će na opremu, prostor, struju, infostanove, toalet papir, takse, poreze i razna druga cedjenja…Ako pretekne za neku platu..Juhuu! Ješćemo i meso!

Čujemo se i gledamo uskoro na https://lobotomija.rs/ Hvala vam!
Darko 
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 41 exclusive posts
49
Images
4
Links
3
Writings
15
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 41 exclusive posts
49
Images
4
Links
3
Writings
15
Videos

Recent posts by Darko Mitrovic

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits