Dasko i Mladja

is creating Radio and podcast

Select a membership level

$5
per month
Ova cifra od 5 dolara je default koju nudi sajt. Naravno, možete je smanjiti a i povećati...

469

patrons

About Dasko i Mladja

Nakon 5 ipo godina iskustva sa konvencionalnim FM i web radio stanicama (ASFM, B92, Oradio RTV...) evo Daška i Mlađe (u daljem tekstu: nas) u sopstvenoj produkciji, kao samoupravljači i vlasnici sredstava za proizvodnju. Za proizvodnju najboljeg jutarnjeg programa u celom Meksiku.  Odlučili smo se da okusimo uzbuđenje totalne nezavisnosti. Medijska scena u Srbiji je u mrklom mraku i, umesto da složno i u harmoniji kukamo i nemoćno psujemo režim, pokušaćemo da uradimo nešto po tom pitanju i preokrenemo stvar na bolje. Svi tradicionalni mediji su potpuno porobljeni pa medijske slobode moramo osvajati na drugim mestima. Internet nisu pokorili i tu je velika šansa za slobodnu misao i kritički glas. A i kvalitetnu zabavu!
Vašu omiljenu radio emisiju i podkast odsada ćete finansirati vi lično i dobrovoljno. Valjda to može tako? Pogledajte u svoje srce i novčanik. Nijedna donacija nije premala a tek što nijedna donacija nije prevelika!
Sve što ovde napabirčimo ide za opremu, amortizaciju, takse i guljenja kože a ako bude i naših plata... ih!
Odabrali smo opciju mesečnih donacija i one mogu biti od 1$ pa naviše. Proverite kako popunjavate stranicu kad donirate da ne opteretite svoj budžet više nego što možete. Jako je važno da pustite da vam Patreon/banka zaista i skinu sa računa iznos koji ste nam dali. To se dešava od 1-5. u NAREDNOM mesecu.

Čujemo se na www.daskoimladja.com

Hvala vam!

Daško i Mlađa
Goals
100% complete
Da se obogatimo i zbrišemo zauvek. Suckers!
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 7 exclusive posts
1
Image
1
Link
5
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 7 exclusive posts
1
Image
1
Link
5
Writings

Recent posts by Dasko i Mladja

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits