David Geresdi

is creating websites for people in need.

Select a membership level

Level 1

$1
per month
Ezt a támogatási szintet választva a szimpátiádat fejezheted ki a projekt iránt.

Level 2

$5
per month
Ezt a támogatási szintet választva a szimpátiádat fejezheted ki a  projekt iránt.

Level 3

$10
per month
Ezt a támogatási szintet választva a szimpátiádat fejezheted ki a projekt iránt.

0

patrons

$0

per month

About

A TÖRTÉNET:

Az egész 2007-ben kezdődött amikor elhatároztam, hogy az Egyesült Királyságba költözöm Magyarországról. Nem volt szinte senki akire támaszkodhattam volna, így elkezdtem az alapoktól kezdve felépíteni az új életemet, az első néhány hónapban teljesen egyedül. Lassan felfigyeltem arra, hogy amikor információt kértem különböző emberektől -idegenektől-, a legtöbb esetben segítettek és visszamosolyogtak rám olyankor, amikor sokkal rosszabbra számítottam. Ez a kis dolog visszaadta az emberiségbe vetett hitemet. Megtanultam, hogy nem vagyunk egyedül a világban, teljesen mindegy hol vagyunk vagy kik vagyunk. Hatalmas ereje van az emberek összetartásának. Nos... nagyon hálás vagyok mindazért amit akkoriban kaptam különböző kultúrájú és háttérrel rendelkező emberektől.

A PROJEKT:

Elhatároztam, hogy visszaadok valamit ebből a közösségnek. Szóval mostantól -mint szabadúszó webfejlesztő- minden hónapban elkészítek egy weblapot valakinek, aki mozgássérült, továbbá működtetem és karbantartom az oldalát egy éven keresztül teljesen ingyen. Egy weblap vagy a webáruház segíthet valakinek elindítani a saját, otthonról irányítható vállalkozását, ami idővel saját bevételt termelhet és segítheti az anyagi függetlenség élérésében anélkül, hogy el kellene hagynia a saját otthonát. Mondanom sem kell, hogy a mostani COVID-19 által okozott gazdasági felfordulás idején ez mennyire fontos. Természetesen nem tudom a sikert garantálni, nem tudok vállalkozás felépítésében segíteni, de hiszem azt, hogy egy professzionálisan felépített weblap az első nagy lépés lehet ahhoz, hogy elérjük a céljainkat.

Engedjék meg, hogy ezzel a projekttel Kecskés Lászlóné Marika emléke előtt tisztelegjek, aki élete során erőt és energiát nem kímélve, munkásságra révén megannyi mozgássérült ember életét tette könnyebbé és aki a legnehezebb és legszomorúbb időszakban is mosolyt tudott csalni mindnyájunk arcára.


JELENTKEZÉS:

Ha Ön mozgássérült, nem tudja elhagyni otthonát, van egy jó ötlete egy saját vállalkozás indítására és ezt a célt segítheti egy weblap, vagy ismer valakit, akinek ez könnyebbé tehetné, hogy elindítsa a saját otthoni vállalkozását, akkor az következő linken, a Jelentkezési Lapot kitöltve lehet nálam jelezni: https://webprogress.aidaform.com/marika-projekt

Tudom, hogy rengetegen fognak jelentkezni, de képtelenség lenne minden kérést teljesíteni. Tényleg csak olyannak szeretném ezt csinálni akinek a legnagyobb szüksége van rá, az én személyes kapacitásom jelenleg csak havi 1 oldal elkészítését engedi, mellette nekem is végeznem kell a saját munkámat. Havonta, véletlenszerűen fogok kiválasztani 1 jelentkezőt, akinek a weblapját elkészítem. Az Ő jelenkezésükre a megadott elérhetőségek valamelyikén reagálni fogok.

Igyekszem megosztani több és több információt a készülő oldalakról a Patreon oldalamon. Ha ez a Patreon projekt sikeres lesz és eléri az első célszámot, akkor a munkámból egy részt kiváltva már két oldal elkészítésére lesz lehetőségem. Ki tudja... később talán többre is, meglátjuk hogy alakul.

Tisztelettel köszönöm mindenkinek a támogatást akár szóban akár Patreon-on!
Goals
0 of 200 patrons
Ha sikerül összegyűjtenünk 200 támogatót Patreonon akkor a befolyó összegból át tudom csoportosítani munkakapacitásom egy részét a Projektre és onnantól kezdve már két oldalt fogok elkészíteni egy hónapban.
1 of 1

Recent posts by David Geresdi

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits