Den Digitala Draken

is creating Podcast

Select a membership level

Vän till Draken
$3
per monthIncludes
  • Tillgång till podden utan sponsorbudskap
Vän till Draken (med extra fördelar)
$5
per month


Includes
  • Tillgång till podden utan sponsorbudskap
  • Få avsnitten en dag tidigare
Vän och hjälte
$10
per monthIncludes
  • Tillgång till podden utan sponsorbudskap
  • Få avsnitten en dag tidigare
  • Få en "officiell" Draken tröja

2

patrons

About

Välkommen till vår Patreon-sida
Fantastiskt kul att du hittade hit. Här kan du som gillar Den Digitala Draken stötta oss direkt och hjälpa oss producera fler avsnitt.

Varför stötta?

Att driva Den Digitala Draken är det roligaste vi vet. Vi äter, sover, andas Kina-tech. Vi vill ge varje avsnitt så mycket kärlek vi bara kan och lägger därför all vår lediga tid på research, storytelling, inspelning, träffa människor och/eller redigera avsnitt.

Draken har idag tiotusentals lyssnare och även om intresset växer så kan ingen av oss idag jobba heltid med podden. Vår ambition har sedan start varit att producera minst ett avsnitt per månad. Vi har dessvärre ännu inte kunnat hålla det i brist på tid, men skam den som ger sig. 

Att ta in stöd från våra lyssnare hoppas vi kan vara ett sätt att finansiera extrahjälp med research och produktion, underlätta resandet mellan Kina och Sverige och göra att vi kan lägga kunna ännu mer krut på sånt som vi brinner mest för, att producera avsnitt.

Vilka är Den Digitala Draken?
Vi är två vänner med många år från den digitala startup-scenen som delar en fascination för det digitala fenomenet i Kina. Tom är serientreprenör med ett flertal bolag bakom sig och driver just nu en snabbväxande startup i Shanghai. Jacob var en av de första anställda på Klarna och är nu Head of Innovation på OMD i Stockholm.

Bästa hälsningar,
Jacob Lovén & Tom Xiong
Goals
0% complete
Når vi 1500 dollar per månad (wow) kan vi resa mellan Sverige och Kina betydligt oftare, köpa in mer musik och effekter till podden och dessutom ta in en person på deltid på för att supporta oss med research.
1 of 1

Become a patron to

Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Den Digitala Draken

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits