De Perfecte Podcast

is creating Podcasts

Select a membership level

Goed bezig, Koen!

reward item
reward item
$1
per month

Met deze donatie ben ik hartstikke blij. Dank daarvoor! Helpt weer mee in de reiskosten richting België. Je bent een wilde weldoener!

Hier kan ik wel vaker naar luisteren!

reward item
reward item
$5
per month

Hiermee zeg je eigenlijk: "Ik wil dit." Wie ben ik dan om jou 'dit' niet te geven. In ruil hiervoor geef ik je sowieso een plek in het dankwoord van de volgende podcast als Poenschepper! 

De Daadkrachtige Donateur

reward item
reward item
$10
per month

Deze donatie is weggelegd voor de groten. De barmhartigen onder de Suske en Wiske fans. Dit zijn bijdrages recht uit het hart, onbaatzuchtig en een bijdrage die zich gaat uiten in extra podcastafleveringen. Die krijgen ze dan ook als dank, exclusief voor de Daadkrachtige Donateurs

8

patrons

About De Perfecte Podcast

Met een waanzinnige voorliefde voor Suske en Wiske en een leesachterstand van een X-aantal jaar besloot ik om weer in de strips te duiken. Er is veel veranderd sinds ik mijn Vlaamse vrienden begon te verwaarlozen, dus een inhaalslag was nodig.

Gaandeweg bleek ik zoveel vragen te hebben die ik graag beantwoord wilde hebben, dat ik besloot om gesprekken aan te gaan en op te nemen met mensen die betrokken waren of zijn bij de wereld van Suske en Wiske.

Dat kost veel tijd, werk en kilometers, die het mij meer dan waard zijn. Het is begonnen als een liefhebberij en dat is het nog steeds. Vind je het nou tof om te horen en wil je mij daarin steunen, dan wordt dat natuurlijk enorm op prijs gesteld. De bijdrages die hier worden geleverd aan deze podcast besteed ik aan het maken van meer afleveringen, benzinekosten voor de lange ritten naar België en terug en apparatuur voor een betere kwaliteit.

Nu al tof dat je hier een kijkje bent komen nemen, want dat voelt al alsof je met interesse naar mijn podcast luistert. Dank daarvoor.
Goals
17% complete
Veel van de opnames vinden plaats in België, wat betekent dat er tripjes moeten worden gemaakt die de landsgrens overschrijden. Benzinekosten, koffie onderweg en natuurlijk een mooi presentje als dank voor het gesprek. Het gaat in de papieren lopen.

Daarnaast leen ik mijn opname-apparatuur van een vrolijke vriend, wat fijn is, maar niet zelfstandig. Een goeie microfoon is al een aanschaf waarmee ik de kwaliteit van de podcast kan verhogen.

Vond je dit nou een toffe podcast en wil je er meer horen, dan kan je meehelpen om hem te maken door mij te ondersteunen met een kleine financiële bijdrage.
1 of 1

Become a patron to

23
Unlock 23 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by De Perfecte Podcast

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits