Destination Dryanovo

is creating Travel Destination

Select a membership level

1 хляб

$1
per month

Приблизително толкова е стойността на един хляб и ще ви бъдем винаги благодарни, че го делите с нас.

1 кутия цигари

$5
per month

Приблизително толкова е стойността на една кутия цигари. Ние не пушим, затова тези средства ще отидат за доброто на Дряново и региона.

Такса интернет

$10
per month

Приблизително толкова е стойността на месечна такса за интернет или телефон. Безкрайно благодарни сме ви, ако отделите такава сума от бюджета си за нашата работа!

5

patrons

$23

per month

About Destination Dryanovo

Дестинация Дряново е проект, който от седем години има една единствена цел - да прави Дряново по-добро място за живеене, като популяризира региона и града като туристическа дестинация.

Седем години отделяме от времето си, от средствата си, за да създадем хиляди статии, десетки хиляди снимки, стотици интервюта и десетки видеоклипове.

Седем години напътстваме хората, които се интересуват от региона и им помагаме да намерят място за нощувка, даваме им съвети какво и кога да го видят. 

Седем години ние правим това безплатно и ще продължим да го правим със или без подкрепа.

Но ще ви бъдем безкрайно благодарни, ако отделите сума от месечния си бюджет, равна на един хляб, кутия цигари или такса за интернет, с която да ни помогнете.

Всички средства ще бъдат върнати обратно в създаването на нови материали, в реализирането на нови местни проекти. Искаме да пишем повече, да снимаме повече, да създаваме повече видео, да преведем всичко на английски. А това е много, много работа, за голяма част от която ни трябват средства.

И ние ще я свършим. Но с ваша помощ това може да стане по-бързо. 

Благодарим ви!
Goals
5 of 100 patrons
Нашата цел е да съберем поне 100 човека, които да вярват в каузата ни и да намират работата ни за качествена и смислена!
1 of 1

Recent posts by Destination Dryanovo

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits