Országos Diáktájékoztatás

Országos Diáktájékoztatás

Országos diák-érdekképviseleti hírek és cikkek

Select a membership level

Bázis támogató

$2.50
per month
Lépj be a Diáktájékoztatás közösségébe! Tetszik amit csinálunk, és jobban megismerkednél velünk, illetve a munkánkkal? Úgy válj te is a közösség tagjává, és válaszd a Bázis Támogatást!
  • Belépés a Diáktájékoztatás közösségébe
  • Betekintés a mindennapi diákügyekbe
  • Exkluzív "Behind-the-scenes" tartalmak
  • Exkluzív kérdezz, felelünk!

0

patrons

$0

per month

About Országos Diáktájékoztatás

Országos Diáktájékoztatás

Körzetünk az oktatás, feladatunk a tájékoztatás!

Célunk, hogy minél jobban tájékoztassuk a diákságot az őket érintő ügyekről, kérdésekről. Ezenkívül részt veszünk a diákok és az őket képviselő diáktársaik közti kapcsolatok kiépítésében. Szerkesztőségünk tagjai a tanulói érdek-, és jogképviselet minden színteréről érkeztek, néhányan diákönkormányzati elnökök, tankerületi diákönkormányzati tanács elnökök, illetve az Országos Diáktanács tagjai.

Oldalunkon az aktuális diákhíreken túl leírások találhatóak a magyar közoktatás tanulói érdek-, és jogképviseleti rendszeréről, a diákönkormányzatok és egyéb diáktestületek működéséről.

https://diaktajekoztatas.hu/

Lépj be a Diáktájékoztatás közösségébe!

Amennyiben tetszik amit csinálunk, és szívesen csatlakoznál a Diáktájékoztatás közösségébe, ahol jobban megismerkedhetsz velünk, akkor válasz az egyik támogatási opció közül.

Az Országos Diáktájékoztatást nem egy médiavállalat működteti, hanem néhány diák-érdekképviseletre elszánt diák! Ebből kifolyólag nincs támogatásunk, sőt még reklámokat sem futtatunk, amik segítenének az üzemeltetési költségek megtérítésében.

Az Országos Diáktájékoztatásnak felajánlott összeg 100%-át az oldal fejlesztésére, és közösségünk építésére fordítjuk. A közösség tagok erről maguk is meggyőződhetnek, hiszen rendszeresen beszámolunk nekik terveinkről, pénzügyi helyzetünkről.
Goals
$0 of $5.20 per month
Megtérülnek a webszerver üzemeltetési költségeink!
1 of 2
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
3
Images
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
3
Images

Recent posts by Országos Diáktájékoztatás