Dialectica

is creating News & Knowledge
Select a membership level
Cititori cu acces privilegiat
$2
per month

Cititorii Dialectica din această categorie vor primi „draftul” (ciorna) celor mai importante articole înainte ca acestea să fie postate pe website.

Editor pentru o zi
$5
per month

Cititorii Dialectica din această categorie vor primi oportunitatea de a își da cu părerea despre 2 dintre cele mai importante articole publicate de Dialectica în prima săptămână a fiecărei luni. Articolele în cauză vor fi publicate împreună cu sugestiile membrilor. 

Analist
$10
per month
Cititorii Dialectica care dețin titulatura de Analist vor putea să propună subiecte de analiză, pe care Echipa Editorială le va lua în considerare cu prioritate „alfa” - înaintea celor deja primite prin diverse canale de comunicație!

1

patron

$2

per month

About Dialectica

Dialectica este o platformă independentă de știri și analize tematice (temele variază de la știință politică, sociologie, filozofie până la epistemologie, antropologie și descoperiri științifice) care dorește să disemineze la nivelul societății românești o atitudine gnoseologică bazată pe conceptul de responsabilitate epistemică, un atașament ridicat față de cunoaștere și, implicit, o poziționare cât mai obiectivă față de evenimentele ce marchează lumea contemporană.
Goals
$2 of $500 per month
Dragi Dialecticieni,

Când vom atinge acest obiectiv (de 500 $ venituri pe lună), Echipa Dialectica va lansa o nouă rubrică (secțiune / pagină) pe website! În cadrul acestei rubrici vom posta săptămânal analize pe o tematică aleasă de către cititorii noștri! Totodată, vă vom oferi ocazia să denumiți această nouă secțiunea a websiteului Dialectica.
1 of 1

Recent posts by Dialectica

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits