DigitalPress

is creating News, Știri,

Select a membership level

Un mic ajutor

$1
per month

Un mic ajutor din partea ta, un mare aport pentru dezvoltarea mea.

Patron sef

$5
per month
Pentru cei 5 dolari primiți de la tine deja poți sa-mi spui despre ce vrei sa scriu, ma voi ocupa personal sa te mulțumesc! 

Mecena

$10
per month

In mod evident ai respectul meu necondiționat, dacă si eu la rândul meu te pot ajuta cu ceva [ evident in domeniul meu, adică editor la DigitalPress ], o fac in ziua in care mi-ai cerut asta! 

0

patrons

$0

per month

About DigitalPress

Fac blogging si scriu la DigitalPress.info de multa vreme, cred ca a venit momentul sa trec la alt nivel, dar pentru asta am nevoie de voi, de sprijinul vostru si nu in ultimul rand de un ajutor material, fie el cat de mic. Stiu ca majoritatea promit multe, dar fac putine, eu am sa zic putin dar am sa incerc sa fac multe! Daca vrei sa ma ajuti, fii patronul meu si iti promit ca am sa dau inapoi inzecit [ sub forma de munca de calitate ] 
Goals
$0 of $500 per month
Daca reusesc sa strang cei 500 de euro lunar voi incepe sa scriu zilnic pe DigitalPress, pentru ca deja nu mai am scuza ca muncesc pentru altii si scriu articole pentru site-uri diverse, pentru a acumula un minim decent de venituri. Evidet ca pot promova oricand patronii mei, fie pe site-ul meu, fie pe cele la care am acest drept ca senior editor.
1 of 3
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 13 exclusive posts
11
Links
2
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 13 exclusive posts
11
Links
2
Writings

Recent posts by DigitalPress

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits