Dorombol-lak

is creating macskamentés

Select a membership level

Egy szelet segítség

reward item
reward item
$3
per month

A 3$ kb. 870 Ft és egy cicáknak egy napi ellátása.

Cicaszeretőknek

reward item
reward item
$5
per month

A 5$ kb. 1440 Ft és két cicáknak egy napi ellátása.

Cicaimádat

reward item
reward item
$7
per month

A 7$ kb. 2000 Ft, ami három cica ellátása egy napra.

6

patrons

$45

per month

About Dorombol-lak

Sziasztok!

Én jelenleg egy egyetemista és mellette dolgozó fiatal hölgy vagyok, aki nem tud elmenni a bajbajutott macskák mellett. Matematika és kémia tanárnak készülök, és egy iskolában vagyok gyakorlaton.

Sajnos, kicsi hazánkban egyre gyakoribbá váltak az állatok kidobása és megkínzása, lassan elmondhatjuk, hogy az állatkínzók országa vagyunk. Ahogy eneregiámból, időmből és helyemből telik, segítek az elhagyott vagy éppen kóbornak született állatokon.

Szerencsésnek vallom magamat, hiszen van egy kb. 80 nm-es ház, ami a cicásház és ebben a házban látom el a bajbajutottakat. Megfelelően betartom a karanténozás szabályait, nálam mindenki FIV/FELV negatív és mindenki oltással meg chippel rendelkezik.

Felelős gazdikat keresek nekik, aki a törvényi szabályokat betartva benti cicaként élhetnek családtagként. Nagyon fontos számomra, hogy a gazdijelöltekben megbízzak, hiszen mindegyik cica a szívem egy darabját viszi magával.

Általában 20-30 fős létszám van nálam, ekkora kolóniát bírok munka és egyetem mellett fenntartani, illetve az elkülönítéseket is adott esetben így tudom megoldani.

Az orvosi költségek, étel és alom nem kicsi összeg ennyi cica mellett, ezért ha szimpatikus vagyok neked és szeretnéd támogatni a fáradhatatlan erőfeszítésemet, akkor ezen az oldalon megteheted. Cserébe pedig fel tudod ajánlani egy csoportbéli tagságot, ahova várlak szeretettel. Ebben a csoportban friss értesítéseket kaphatsz a mentésekről, betekintést a mindennapjaimra/gondolataimra, illetve hozzád hasonló állatszerető emberekkel tudsz beszélni. A te cicádat és véleményedet is megoszthatod. 

A csoport neve: Dorombol-lak Klub

Légy a csapat tagja, és támogasd a felelős állatmentést!
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Images
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Images

Recent posts by Dorombol-lak

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits