Doza De Cultura Generala

is creating mini-documentaries on YouTube!

Select a membership level

Investitor

$2
per month

Acționar

$5
per month

CEO of DDCG

$10
per month

8

patrons

About Doza De Cultura Generala

În primul rând aș dori să vă mulțumesc enorm. Nu credeam niciodată ca îmi pot face viața mai ușoară făcând ceva ce îmi face plăcere, credeam că asta se întâmplă doar în filme. Sincer. Datorită vouă am reușit să îmi dau demisia de la locul de muncă și să mă ocup full-time de youtube. Am renunțat la un loc de muncă pentru care am muncit ani să îl obțin, dar nu regret absolut deloc. Sunteți motivația mea de a continua această "chestie".

Am creat această pagină de Patreon, pentru cei care vor să mă ajute direct. Dacă folosești adblock, consideră-te iertat *haha*. Mă puteți susține începând cu un dolar pe luna... 8 lei, banii pe 2 cafele (sau pe juma' de cafea, dacă bei de la Starbucks). Vă puteți opri din această susținere oricând doriți, prin 2 click-uri. Fiecare bănuț contează. Mă ajută începând cu plata abonamentelor pentru diferitele site-uri de stock footage și stock images, cu achiziția noilor echipamente de care am nevoie (cameră, trepied, lumini, soft-uri de editare foto și video etc.) și de ce nu.. mă ajută cu plata chiriei și întreținerii.

În schimb vă pot oferi următoarele... la fiecare început de lună voi posta un scurt videoclip în care vă arăt ce videoclipuri vom posta în luna respectivă pe youtube (deobicei am 1-2 luni planificate înainte), toți cei de pe Patreon apar la finalul clipurilor mele, au acces mai devreme la toate episoadele (cu câteva zile sau ore înainte) și chiar și la unele vlog-uri care, evident că, nu sunt publice. și deasemenea, putem discuta aici între noi, eu și voi, direct și rapid. Putem veni cu idei pentru clipuri împreună. Poate băgăm și niște campionate de Triviador :D

Încă o dată, vă mulțumesc enorm. Datorită vouă pot crea toate aceste videoclipuri!
Goals
8 of 100 patrons
Deci n-are cum :))
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 12 exclusive posts
9
Writings
3
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 12 exclusive posts
9
Writings
3
Videos

Recent posts by Doza De Cultura Generala

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits