Platforma de Educație Financiară ”EDUFIN”

is creating EDUFIN.MD & EDUFIN.ONLINE

0

patrons

$0

per month

About Platforma de Educație Financiară ”EDUFIN”

EDUFIN” este o asociație obștească neguvernamentală, apolitică, nonprofit, constituită prin libera manifestare a voinței persoanelor asociate, în vederea promovării educației financiare în Republica Moldova.

Considerăm că o societatea educată financiară este o societate care înțelege mai bine produsele și conceptele financiare, precum și are posibilitatea să-și dezvolte competențele necesare pentru a-și aprofunda cunoștințele în domeniul financiar, și anume să fie conștientă de riscurile și oportunitățile financiare și să ia decizii avizate în materie de servicii financiare.

Educația financiară vine în completarea măsurilor menite să garanteze informarea, protecția și consilierea în mod corespunzător a societății care în fiecare zi este consumătoare de servicii financiare.

Astfel, în februarie 2016, a fost lansat proiectul Prima Platformă Online de Educație Financiară din Moldova – EDUFIN.MD, care are drept scop promovarea educației financiare în rândul societății prin mediul online.

În august 2018, a fost lansat Primul Agregat Educațional-Financiar din Moldova – EDUFIN.ONLINE, care înglobează pe principiul RSS articole financiar-economice și educaționale din țară și de peste hotare.

Dacă crezi că educația financiară poate schimba calitatea vieții în Republica Moldova și te regăsești în misiunea proiectelor noastre, poți susține EDUFIN devenind unul din patronii noștri.

EDUFIN – Pentru o societate educată financiar!
Goals
$0 of $5 per month
1 of 4

Recent posts by Platforma de Educație Financiară ”EDUFIN”

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits