Elcaminofrancesblog

is creating videos, vlog/blogposts about Camino, hiking and hiking gear

Select a membership level

Segítő
reward item
€3
per month
Köszönöm a segítséget!
A segítőim korábban nézhetik meg az elkészült videókat, és a publikálás előtt értesülnek közelgő blogbejegyzésekről, programokról és még nem publikus jövőbéli nyereményjátékokról.
Kolléga
reward item
€10
per month
Köszönöm a támogatást!
A kollégáim korábban nézhetik meg az elkészült videókat, a publikálás előtt értesülnek közelgő programokról, illetve közöttük időnként hasznos vagy jópofa túrás- vagy Caminós holmikat sorsolok ki!
Mecénás
reward item
€25
per month
Köszönöm a támogatást!
A mecénásaim korábban nézhetik meg az elkészült videókat, időnként exkluzív "színfalak mögött" tartalmakat is láthatnak, publikálás előtt értesülnek közelgő programokról, illetve közöttük időnként exkluzív, különösen értékes teszt-, túrás- vagy Caminós holmikat sorsolok ki!

0

patrons

€0

per month

About

Az Elcaminofancesblog írott- és videós csatornája igyekszik segíteni túrafelszerelésekkel és praktikus tanácsokkal mind a túrázással-, mind pedig a Camino-val kapcsolatban.

Olvashattok és nézhettek úti beszámolókat, érdekes interjúkat vagy épp átfogó információkat kaphattok 1-1 felszereléssel kapcsolatban (mint például itt a matracokról vagy épp itt az ágyi poloskákról).

Ezeket az anyagokat én, Gábor készítem, útjaim vagy túráim alatt, vagy utánuk itthon ilyenkor többnyire a saját nappalimban a saját eszközeimmel, munkám mellett, hobbiból a szabad időmben, amiből szerencsére/sajnos (mikor melyik) nincs túl sok.
A jelenlegi nehéz helyzetben a blogolás fizetés nélküli "főállásommá" lépett elő. Ha szereted amit csinálok és úgy gondolod, hogy támogatnál ebben, úgy a remélhetőleg közeli normálisnak mondható jövőben több időt tudok majd ezekre (az egyébként számomra is igen kedves) dolgokra fordítani a munkám mellett/helyett.

A Patreonról
A Patreon egy olyan szolgáltatás, ami egy nagyszerű felületet biztosít alkotók számára, ahol közösségi támogatásokat kaphatnak. Ha szeretnéd kedvelt művészed/bloggered/vloggered munkáját meghálálni és segíteni neki, itt könnyedén megteheted.
A Patreonon lehet ezt havi fix-, vagy tartalmankénti pár dollárnyi összeggel, mert sok kicsi sokra megy! Én a havit állítottam be, mert ha utazom, akkor naponta jönnek az új videók, ha pedig nem, akkor pedig havi 1-2-3, mert nem a mennyiségre megyek, hanem az értékes tartalomra, így követhetőbb a dolog mindkettőnknek.
Hogyan?
Ha Te is szeretnél a támogatómmá válni, akkor nincs más dolgod, mint regisztrálni a Patron felületén („Sign Up” gomb, jobb oldalon felül), majd ha ez megvan, kiválasztva az oldalamat (ezt: Elcaminofrancesblog patreon oldal) ott pedig megnyomni a „become a patron” gombot.

Mennyivel?
Bármennyivel. Lehet ez akár havi 1 euró, ha kézzel ezt írod be, (sajnos plusz ÁFA, ezt a rendszer ráteszi) de lehet sokkal több is, rajtad áll, én mindennek örülök.
Alaphelyzetnek hármat állítottam, mert ennyi volt a legkisebb összeg, amikkel 2019-ben az olvasóim segítettek nekem a Portugál utamnál, az átlag pedig 15-20 körül volt, csak érdekesség képpen, innen is nagyon köszönöm!
Milyen előnye van, ha csatlakozom?
Egyrészt segítesz nekem, hogy még több és érdekesebb tartalmat készíthessek, másrészt a támogatóim között gyakran sorsolok exkluzív tárgyakat, tesztelt termékeket és egyes videókat is előbb láthatnak, mint mások.
Mikor?
Először amikor csatlakozol a támogatóim sorához, majd később minden hónap elsején vonja le a Patreon a támogatás összegét, amit bármikor leállíthatsz és megszüntetheted, ha úgy döntenél. Ha pedig valamilyen fura oknál fogva én döntök úgy, hogy nem készítek több anyagot és befejezem a blogolást, biztos lehetsz benne, hogy én fogom megszüntetni a Patron fiókot és állítom le ezzel a támogatások fogadását.
És ha csak egyszer fér bele?
Ez a felület alapvetően a rendszeres támogatásra van kitalálva, de egyszerűen megoldható az egyszeri alkalom is, két módon:
az egyik, hogy regisztrálsz, támogatsz, majd megszünteted a fiókodat az első alkalom után.
a másik: ide kattintva van ez a PayPal egyszeri bankkártyás támogatási lehetőség, ahol szintén megteheted, ott nem kell ezzel foglalkozni.
Szeretném, de nem fér bele...
Nem baj, eddig sem ezért csináltam. Szertem megosztani amim van, nem akarok továbbra sem pénzért előadást tartani, vagy könyveket eladni, ezért is maradok az ingyenesen mindenki által elérhető platformokon. Nekem sokat jelent az is, ha rendszeresen olvasol, ajánlasz másoknak, követsz Facebook-on vagy feliratkozol a Youtube-csatornámra.

Ha viszont úgy döntesz, hogy támogatsz és segítesz, azt nagyon köszönöm neked, bármennyi is az összeg! Ígérem, hogy a blog és a youtube csatorna fejlesztésére fordítom ezt is!
Köszönettel:
Stiglincz Gábor
Elcaminofrances.blog.hu
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Video

Recent posts by Elcaminofrancesblog

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits