Elektra Podcast

is creating Podcasts

2

patrons

About

Wat te gek dat je hier bent! Ik maak met heel veel plezier de Elektra Podcast zodat jij er naar kan luisteren en kan genieten van alle rampverhalen die mijn collega's te vertellen hebben,

Jij wilt de podcast dus steunen? Super, want er zit veel tijd en geld in. Mijn doel is niet om rijk te worden, maar verlies lijden hoeft ook weer niet.

Met één aflevering ben ik een volledige werkdag bezig. Reizen, opnemen, editen en publiceren neemt namelijk best wat tijd in beslag en ik doe mijn best de afleveringen zo goed mogelijk te maken. Vier afleveringen per maand betekent dus een vierdaagse werkweek

Ik ben blij met alles wat je kan missen. Je kan je bedrag natuurlijk altijd aanpassen of stoppen wanneer je dat wilt, no questions asked ;-)

Liever eenmalig een kleine bijdrage doen? Geen probleem, dat kan via PayPal, klik op deze link

Alvast bedankt!
Goals
9% complete
Bij mijn doelbedrag verdien ik de investeringen in apparatuur en de maandelijkse serverkosten terug. Alle tijd die ik er insteek, telt nog steeds als vrijwilligerswerk. Als ik iets meer over houd aan de podcast, hoef ik geen 'ja'  te zeggen tegen het soort optredens waarin we over deze podcast vertellen.
1 of 1
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits