Ella Ster

is creating a platform for truth, alternative viewpoints and inspiration

Select a membership level

€2,05* per maand
$2
per month
Fijn dat je me wil steunen. Als beloning krijg je toegang tot exclusieve berichten op mijn patreon-tijdlijn, die niet toegankelijk is voor niet-leden. 
1 cappuchino per maand
$3
per month
Door me met €3,05* euro per maand te steunen, trakteer je me als het ware elke maand op een cappuccino. Als beloning krijg je als eerste een uitnodiging voor een Meet & Greet ontmoeting met Ella Ster, tijdens bijeenkomsten voor de Nieuwe Wereld. Naast de beloning (reward) hierboven.
1 cappuccino en cheesecake per maand
$6
per month
Door me met €6,10* per maand te steunen, trakteer je me als het ware elke maand op een cappuccino met cheesecake. Als beloning krijg je toegang tot exclusieve berichten op mijn Patreon-tijdlijn en als eerste een uitnodiging voor bijeenkomsten voor de Nieuwe Wereld.

112

patrons

About

Wat leuk dat je hier bent! Ben jij ook op zoek naar de waarheid en alternatieve standpunten? Steun dan Ella Ster in het schrijven over belangrijke zaken die onbesproken blijven in de mainstream media.

We leven in een tijdperk waarin veel verborgen geheimen onthuld gaan worden: de schaduwelite, geheime genootschappen, verborgen geschiedenis, het geheime ruimtevaartprogramma, verborgen politieke agenda’s, elite pedonetwerken, satanisch ritueel misbruik, et cetera. Het is van groot belang dat deze verborgen gehouden zaken belicht worden. Daardoor kun jij als lezer actuele ontwikkelingen in een breder perspectief plaatsen.

In een wereld waarin grote mediakanalen geen betrouwbare informatiebron meer zijn, is berichtgeving door onafhankelijke media van groot belang. Aangezien veel mediakanalen een verborgen politieke agenda dienen, zijn lezers daarom vandaag de dag aangewezen op ongecensureerde, open source journalistiek door gewone burgers. Daar wil ik me voor inzetten!

Ella Ster is een oprecht onafhankelijk mediakanaal met maar één doel: het ontrafelen van de waarheid. Met jouw steun kan ik me blijven wijden aan onderzoek en onthullende en inspirerende artikelen schrijven. Je kunt me al steunen voor $2 (€2,05*) per maand. Als beloning krijg je toegang tot berichten op de Patreon-tijdlijn die niet toegankelijk zijn voor niet-leden.

Kun je meer missen? Trakteer me dan elke maand op één cappuccino ($3), eventueel met cheesecake ($6). Daar ben ik dol op! Bij donaties vanaf $7 per maand ontvang je bij een bijdrage van 6 maanden een exclusief Ella Ster T-shirt. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en bedrukkingen. Ik ben ontzettend dankbaar voor jouw financiële steun en aanmoediging om door te gaan met mijn blog ellaster.nl

E*

*) Inclusief BTW en omgerekend volgens de wisselkoers $1= €0,84. Uiteindelijk afgeschreven bedrag kan afhankelijk van de wisselkoers variëren.
Goals
112 of 500 patrons
Wanneer ik 500 leden (patrons) bereik, zal ik een artikel wijden aan de activiteiten van een of meerdere leden. Jouw kans om in het zonnetje gezet te worden, of aandacht te krijgen voor jouw zaak!
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 46 exclusive posts
6
Images
45
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 46 exclusive posts
6
Images
45
Writings

Recent posts by Ella Ster

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits