Enric Vila & Casablanca

is creating articles, llibres, podcasts.

Select a membership level

Seguidor

$4
per month

Contribueix a crear una xarxa de comunicació en català lliure de subvencions i de controls polítics. 


Entre tots podem evitar que els diaris i les institucions facin petites les idees i els debats.


Ajuda’m a finançar l’article d’anàlisi política de cada divendres. 


Compra'm temps per enllestir el llibre que vaig començar a publicar a El Nacional aquest estiu,  Meditacions des de la victòria.


Cada setmana faré una selecció de les pàgines més inspirades del NYBR, The Economist, New Yorker, Medium, The Atlantic, City Labs, Foreign Affairs, Wall Papers, Quillette o Punch.

Col·laborador

$12.50
per month

Tots els serveis anteriors.


Accés a retalls dels meus dietaris personals (2003-2018), i dels llibres que he escrit, que aniré revisant amb la idea d’impulsar futures reedicions i publicacions.


Accés als Podcasts setmanals del Bar del Rick, els programes quinzenals de la Marina Porras a Les coses fonamentals i el mensual Sempre ens quedarà París de l’Abel Cutillas


Accés als articles mensuals de Marina Porras i Abel Cutillas.


Si l’experiment funciona, tindràs accés a col·laboracions d’altres escriptors, sempre remunerades i sempre fora dels marcs de pensament joc floralista, institucionalitzat. 

Super Patró

$63.50
per month
Tots els serveis  anteriors


Rebràs la nova edició polida i revisada de Companys, la veritat no necessita màrtird, en format digital.

Accés al curs d'escriptura on line i, a partir de febrer, a un curs sobre història del periodisme. 

Una hora de classe d’escriptura al mes per 10 euros adicionals.

330

patrons

About Enric Vila & Casablanca

El nostre propòsit és contribuir a crear un espai de comunicació en català que no faci petites les converses ni exagerades les indignacions.

El país necessita una xarxa de plataformes que alliberin el debat del clientelisme i la influència de les institucions intervingudes per l’Estat.

Si els catalans no s’avesen a pagar pel material de qualitat, el país difícilment podrà participar amb veu pròpia al debat sobre la democràcia que la globalització ha plantejat el món.

Fins fa poc, els nivells d’alfabetització marcaven les diferències en la marxa dels països. En la societat del coneixement les diferències vindran marcades per la capacitat dels ciutadans de pensar fora dels marcs establerts i filtrar bé els continguts per protegir-se de la propaganda i dels algoritmes digitals.

L’estil és el criteri que no es pot falsificar i, per refinar l'estil i tenir bones idees, els escriptors necessitem que ens paguin per la nostra feina com es paga als lampistes, els cirurgians i els assessors bancaris.

Com que el primer any d’experiment ha funcionat, encarregaré col·laboracions puntuals a l’Abel Cutillas i la Marina Porras; si funciona millor, Casablanca prendrà volada i mirarà d’incorporar escriptors estrangers per crear un projecte que ja explicaré més endavant.

Més informació a www.enricvila.squarespace.com/manifest
Goals
84% complete
  • Quan arribi als 2.500 euros enviaré a cada patró una edició digital revisada del meu llibre El nostre heroi, Josep Pla. 
  • A partir dels 3.000 començaré a encarregar col.laboracions i a pagar algun col.laborador estable. 
  • Si passo dels 5.000 buscaré un autor estranger que comparteixi la meva visió de la democràcia i Occident perquè escrigui al web. 
1 of 1

Become a patron to

593
Unlock 593 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Enric Vila & Casablanca

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits