Esmaixada.cat

is creating Bàsquet en català

Select a membership level

Jordi Robirosa

reward item
reward item
$5
per month
El que s'estipula al calendari de contingut de cada mes.
  • COL·LABORADOR

Jordi Trias

reward item
reward item
$8
per month
El que s'estipula al calendari de contingut de cada mes, a més d'un article exclusiu de lliur elecció entre diverses opcions que se sotmetran a votació. Si s'assoleix l'objectiu econòmic fixat també es podrà rebre la guia en format físic d'NBA o Eurolliga. 25% de descompte al merchandising quan assolim l'objectiu fixat i obrim la botiga virtual.

  • COL·LABORADOR

Jordi Bertomeu

reward item
reward item
$15
per month
El que s'estipula al calendari de contingut de cada mes, a més de dos articles exclusius de lliurr elecció entre diverses opcions que se sotmetran a votació. Dret a rebre en format físic guies Eurolliga o NBA independentment de si assolim els objectius fixats (requereix que ens aviseu amb antelació a la publicació de la Guia). 35% de descompte en merchandising (botiga virtual en construcció) i dret a enviar-nos preguntes pels Cassoleta i podcasts exclusius.


  • COL·LABORADOR

27

patrons

$180

per month

About Esmaixada.cat

esmaixada.cat és un projecte de bàsquet en català que neix amb l’ambició de cobrir tots els àmbits del bàsquet mundial. Intentarem que se’ns reconegui per la qualitat del nostre contingut, per la veracitat de la nostra informació i pel fonament i sentit comú de la nostra opinió.

Amb la vostra ajuda podrem fer esmaixada.cat encara més gran!!! Converteix-te en el nostre patró per tenir contingut exclusiu.

A la columna de la dreta hi trobaràs els tipus de patró pots ser i les seves respectives recompenses. A l'esquerra, els objectius que tenim i quins són els seus costos per a dur-los a terme.
Goals
$180.20 of $300 per month
- Cobrim despreses i el projecte pot durar més d’una temporada. (manteniment web i despeses extres).

1 of 5

Become a patron to

75
Unlock 75 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Esmaixada.cat

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits