Fannys Journal

is creating books

Select a membership level

Trollsländan
$1
per month

Stort tack för att du ser, stöttar och tror på mitt kreativa arbete att skriva böcker. 


Du får tillgång till mina månadsuppdateringar här på Patreon om vad jag arbetar med för tillfället, framsteg och tankar, möjlighet att läsa något av det jag skrivit nyligen, några uppslag från min journal o.s.v

Vargen
$3
per month

Till dig som vill och har möjlighet att bidra lite mer, extra tack för det.


Förutom det som följer med den lägre nivån (tier) får du här också tillgång till extramaterial som jag skapar kring mina berättelser utifrån påhittighet (dock om/när lusten faller mig på).

2

patrons

About

Välkommen!

Jag är en aspirerande författare, fascinerad av genren magisk realism.

28 år, bor på landet utanför Borås med pojkvän och ettåring, gillar ändlösa vandringar och löpturer i skog och mark, kaffestunder i solen med en god bok men jobbar framförallt hårt för att fullfölja min dröm att skriva böcker (läs mer om mig på min litteraturblogg).

Jag är dig evigt tacksam för ditt stöd som min Patron, det ger mer kraft till skrivandet, men kommer framförallt bidra till att anlita en proffessionell person att designa mitt/mina bokomslag.


Vad är 
Patreon?
Patreon är en plattform som äntligen gör det möjligt för konstnärer att få betalt för sitt arbete från sina fans för att de gillar det de skapar och vill se mer av dem. Samtidigt kan de få en unik inblick i deras tillvaro och möjligen andra förmåner. Du kan närsomhelst avbryta medlemskapet, liksom byta nivå (tier).

Varför stödja en aspirerande författare?
Författaryrket har en oerhört tuff spelplan och timmarna (åren) är många innan författaren färdigställer sitt/sina verk och (möjligen) tillslut får (ibland oanständig) ersättning för sitt arbete. Mycket kan hända längs vägen, men jag är övertygad om att det finns plats för oss alla att skapa det vår passion kräver.

Varför ska jag bli din patron?
Jag arbetar hårt för att nå mitt mål att ge ut mina böcker, ditt stöd skulle vara den där extra koppen kaffe samtidigt som det möjliggör en snabbare utgivning.

Böcker som inspirerar mitt skrivande är - In i skogen (Jean Hegland), Señor Peregrino (Cecilia Samartin), Skuggan av ett år (Hannah Richell), Brevet (Kathryn Hughes), Jag, En (David Levithan), Narnia (C.S Lewis), Binas historia (Maja Lunde), Världen utan dig (Jill Santopolo), De sju systrarna (Lucinda Riley). Du kan läsa många av mina bokrecensioner på min bokblogg som jag drivit sedan 2015.

Stor kram.
Goals
2 of 20 patrons
När vi når det här målet gör jag min första Q&A video.
1 of 1

Recent posts by Fannys Journal

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
1
Image
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
1
Image
1
Writing
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits