Festivalpodden

is creating Sveriges bästa podcast och underhållningsportal om festivaler.

Select a membership level

Tack!

$1
per month
Vi ger dig ett personligt tack i samtliga av våra sociala medier och låter dig joina vår exklusiva Facebookgrupp där vi kastar ut fina erbjudanden över dig!

TACK!!!

$3
per month
Vi ger dig ett personligt tack i samtliga av våra sociala medier, samt ger dig ett personligt tack i ett avsnitt av podden och låter dig joina vår exklusiva Facebookgrupp där vi kastar ut fina erbjudanden över dig!

Tack tack tack!!!

$5
per month
Vi ger dig ett personligt tack i samtliga av våra sociala medier, samt ger dig ett personligt tack i ett avsnitt av podden. Dessutom får du en fin Festivalpodden-tygväska på posten och låter dig joina vår exklusiva Facebookgrupp där vi kastar ut fina erbjudanden över dig!

0

patrons

$0

per month

About Festivalpodden

Festivalpodden är podcasten som synar festivaler och annat nöjesrelaterat kring det! Drivs av festivalexperterna och veteranerna Linus Bjarnelo och Caroline Dickson. 

Festivalpoddens mål är att underhålla och upplysa festivalare runt om i landet om allt som har med festivaler att göra, året om. Under festivalsommaren drar vi sedan runt på festivaler och försöker fånga festivalkänslan på bästa möjliga sätt.

Att driva Festivalpodden kostar en hel del pengar. Därför söker vi stöd från våra underbara lyssnare och andra intresserade så att vi kan skapa ännu bättre underhållning, åka på fler festivaler, samt ha råd med öl. 

Stötta oss! Vi kommer inte göra er besvikna. 

Puss och hej! 
Goals
$0 of $25 per month
Vi drar igång en Youtubekanal!

UPPNÅDD!
1 of 4
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 7 exclusive posts
5
Audio releases
2
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 7 exclusive posts
5
Audio releases
2
Writings

Recent posts by Festivalpodden

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits