Filmmixern

is creating Podcasts

Select a membership level

Exklusivt bonusavsnitt!
$2
per month
Alla som donerar minst  $2 får tillgång till ett exklusivt bonusavsnitt varje månad.
Få en shout out!
$5
per month
Få en shout out i podcasten för att du är awesome!
Få en film!
Limited (8 of 10 remaining)
$10
per month
Få en hemlig bluray-film hemskickad till dig!

40

patrons

$102

per month

About

Hej alla filmälskare! 


Vi i Filmmixern har nu snart varit igång i tio år (!) som podcast och känner att det äntligen är dags att bli lite giriga. Skämt åsido – att göra en podcast är inte helt gratis. Vi betalar för utrustning, filservrar och framför allt tar det upp en del av ens tid. Under våra första år har vi bara kört på eftersom det varit en sådan himla kul grej. Nu är det inte så att vi inte tycker det är kul att podda längre – snarare tvärtom – men ibland är det trevligt med en extra morot.

Dessutom ger det er lyssnare möjligheten att bli mer delaktiga i processen och hjälpa oss göra det vi älskar att göra. Genom att bidra med en mindre månadskostnad sporrar du oss att göra mer och bättre innehåll – och når vi högre upp i summorna kan vi lova roligt bonusmaterial utöver den vanliga podcasten. 

Så har du möjlighet och vilja att stötta oss i skaparprocessen – stöd oss här på Patreon med valfri donation. Vi älskar er och vi älskar att podda – let it stay that way!

Har du frågor kring detta eller om podden i allmänhet  kontakta oss på f[email protected]

Alla som donerar över $2 på Patreon får tillgång till ett exklusivt avsnitt varje månad. Detta läggs inte upp på iTunes eller MovieZine utan ges bara till Patreon-donatorer!

Become a patron to

29
Unlock 29 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Filmmixern

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits