Flashbang - en podcast om Flashback

is creating Podcast
Select a membership level
Ny medlem
$2
per creation


Tripprapportsnarkoman
$5
per creation


Laidback evangelist
$7
per creation

2

patrons

$5

per creation

About Flashbang - en podcast om Flashback

Flashbang är en podcast om forumet Flashback(.org). I vissa avsnitt intervjuar jag mer eller mindre kända Flashbackare, i andra läser jag upp trådar - ämnen varierar stort, från paranormala fenomen, till pandor, tripprapporter, och problem med ikealampor.

Varför Patreon?
Podden drog igång i Januari 2015 och kom då ut mer eller mindre en gång i veckan. Som student hade jag tid att jobba på den utan att den kostade mig något, men verkligheten efter studier ser lite annorlunda ut. Som frilansarbetare är min tid bokstavligen pengar, och varje timme jag lägger på podden borde jag egentligen lägga på att kränga mina tjänster.

Därför har podden legat på is, men jag saknar att göra den regelbundet. Det är också därför jag under flera år lagt runt 350 spänn per månad på servrar osv. för att hålla den "vid liv." Så, om ni känner lika dant... så hjälper varje krona.

Patreon gör det möjligt för de lyssnare som vill och kan stötta podden att göra det, utan att sätta upp dryga betalväggar eller kränga annonser (lättare sagt än gjort med tanke på poddens ämne). 
Goals
$5 of $20 per creation
Vi dyker åter ner i guldgruvan som är Gammal Hårdrockare med en eller ett par av hans klassiska texter.
1 of 6

Recent posts by Flashbang - en podcast om Flashback