Formula Podcast

is creating Podcasts

Select a membership level

5$ – RAJONGÓ

reward item
reward item
$5
per month
Hálásan köszönjük, hogy egy hamburger és egy sör árával hozzájárulsz a Formula Podcast fenntartásához és fejlődéséhez! Az adások videós változata minden támogatónk számára reklámmentesen hozzáférhető!
  • Köszönjük a támogatást!

10$ – VERSENYZŐ

reward item
reward item
$10
per month
A Versenyző szintű támogatóinknak a reklámmentes videók mellett azzal köszönjük meg a hozzájárulást, hogy a nevüket felsoroljuk az adásaink leírásában!
  • Köszönjük a támogatást!

20$ – POLE-POZÍCIÓS

reward item
reward item
$20
per month
Hálánk és köszönetünk kifejezése mellett a Pole-pozíciós szintű támogatóink kérdéseit előnyben részesítjük a Q&A adásainkban, emellett lehetőséget kapnak arra, hogy kérdezzenek egyes sztárvendégeinktől!
  • Köszönjük a támogatást!

30

patrons

$369

per month

About Formula Podcast

A Formula Podcast havi 6–8 adásban foglalja össze a Formula–1 legfontosabb történéseit, valamint a futamösszefoglalók, feature és toplistás adások mellett olyan sztárvendégeket szólaltat meg, mint például Nelson Piquet, Brian Johnson, Jacques Villeneuve vagy épp Helio Castroneves – s olykor az F1 mellett más motorsportok irányába is kitekint. A műsor állandó szereplőgárdáját az egyetlen állandó F1-es akkreditációval rendelkező magyar újságíró, Mészáros Sándor, az Autósport és Formula Magazin főszerkesztője, Bethlen Tamás, valamint az Autósport évkönyv szerkesztője, Gellérfi Gergő alkotják.

A hozzájárulás havi szintű: attól függetlenül, hogy mikor regisztrálsz, a rendszer következő hónap elsején utalja át a Formula Podcastnek az első támogatási összeget, majd minden hónap első napján eljuttatja hozzánk az általad választott szintnek megfelelő összegű hozzájárulást. Az adott szintekhez tartozó előnyök az első támogatási összeg beérkezésétől, azaz a regisztrációt követő hónap első napjától élnek. (Azaz ha például augusztus 18-án lépsz be támogatóink közé, akkor szeptember elsején utalja először a rendszer a választott szintnek megfelelő összeget, és ezen a napon kerülsz be támogatóink sorába.)

Nagyon köszönjük, hogy hozzájárulsz a Formula Podcast működéséhez és fejlődéséhez!
Goals
$368.80 of $1,000 per month
A Formula Podcast havi teljes előállítási költsége a technikai háttérrel és a megvalósításban résztvevő személyek javadalmazásával együtt. Köszönjük, hogy hozzájárulsz ehhez!
1 of 3
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 14 exclusive posts
14
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 14 exclusive posts
14
Videos

Recent posts by Formula Podcast

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits