Asociația F.R.E.E.

is creating a better world for animals

Select a membership level

Diplomă Prietenul animalelor

$2
per month

Ajută animalele cu $2 lunar. În semn de recunoștință, primești un certificat digital care să ateste sprijinul tău pentru ființele al căror glas este înăbușit! 

Insignă

$5
per month

Ajută animalele cu $5 lunar.  În semn de mulțumire, îți oferim cadou o insignă la alegere, alături de certificatul digital care atestă sprijinul tău pentru ființele al căror glas este înăbușit .
Cadourile oferite vor fi livrate în a treia lună de membership. 

Sacoșă cu imprimeu la alegere

reward item
reward item
$10
per month

Ajută animalele cu $10 lunar. În semn de recunoștință, primești cadou o sacoșă, cu imprimeu la alegere: logo-ul F.R.E.E. sau logo-ul unuia dintre proiectele noastre.
De asemenea,  primești și un certificat digital care atestă sprijinul tău pentru ființele al căror glas este înăbușit! 
Cadourile oferite vor fi livrate în a treia lună de membership. 

5

patrons

$28

per month

About Asociația F.R.E.E.

DESPRE NOI

Asociația F.R.E.E. „Freedom and Respect for Every Earthling” a fost înregistrată în anul 2017 și are ca scop principal promovarea drepturilor animalelor în România.
Ne dorim să construim o lume mai bună, în care animalele să aibă dreptul elementar la viață și integritate corporală, să fie tratate cu respect și demnitate.
Prin proiectele noastre variate luptăm împotriva diverselor forme de exploatare a animalelor, axându-ne pe animalele exploatate și abuzate în ferme:

 • Suntem membri în Fur Free Forever și căutăm să informăm cu privire la cruzimea industriei blănurilor [2018];
 • Suntem membri în proiectul național ONG21 care caută să includă principiile educației sustenabile în școlile din România [2018];
 • Suntem contribuitori în European Citizens' Initiative (Inițiativa Cetățenească Europeană) care caută să interzică folosirea cuștilor pe teritoriul Uniunii Europene [2018];
 • Vegan în România caută să promoveze un stil de viață vegan, să ofere informații adaptate României și să construiască o comunitate de persoane interesate de acest mod de viață prin platforma online și evenimentele organizate. De asemenea, prin acest proiect căutăm să încurajăm activismul și să sprijinim dezvoltarea de viitori lideri ai acestei mișcări [2017];

Valorile noastre sunt educația și nonviolența; sprijinim și construim axându-ne pe valori umane fundamentale precum dreptatea, onestitatea, corectitudinea și dorința de a fi mai buni.

Urmăriți-ne  pagina pentru a fi la curent cu toate activitățile noastre.

ÎNTREBĂRI COMUNE

1. Cum vor fi folosiți banii donați?
Toți banii donați vor fi folosiți pentru proiectele asociației. Proiectele noastre sunt în permanență actualizate pe pagina noastră iar la finalul fiecărui an publicăm un raport de activitate cu felul în care am cheltuit banii.

2. Pot renunța la a mai fi donator?
Bineînțeles. Poți opri donația recurentă oricând dorești.

3. Cum mă pot implica mai mult?
Te rugăm să ne scrii un email la adresa [email protected]

ABOUT US

We are a passionate Romanian nonprofit, working tirelessly to create a better world for animals, a world where they have the right to their own body and life, where they are treated with dignity and respect.
Our work focuses on farmed animals and we take a diverse approach through our different projects:

 • We're part of Fur Free Forever working to raise awareness on the cruelty of fur farming [2018];
 • We're part of ONG21 national project which aims to include sustainable education principles in Romanian schools [2018];
 • We're part of European Citizens' Initiative to End the Cage Age [2018];
 • Vegan in Romania which seeks to inform on a more compassionate lifestyle and build a community of caring people through our online platform and community events. We also seek to develop activists and future leaders [2017];

Our values are education and nonviolence, justice, honesty, fairness, kindness, and a desire to become better people.

Check out all our updated achievements and plans on our  page.
Goals
$28.10 of $50 per month
 • Această sumă ne permite participarea la un festival local (include costurile materialelor informative distribuite și a preparatelor oferite trecătorilor pentru degustare) sau
 • Cumpărarea unui banner sau
 • Acoperă costurile organizării unei proiecții de film cu degustare de preparate vegane sau
 • Organizarea unui potluck cu preparate vegane
3 of 8

Recent posts by Asociația F.R.E.E.

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits