Gelix

is creating youtubevideos

Select a membership level

Exklusivt content

$5
per month
Få tillgång till exklusivt material som videos som inte publiceras på youtube. De publiceras då och då utan förbestämd tidsintervall. Du får dem via en länk på din mail. 

Supermedlem

$10
per month
Få tillgång till  flertalet exklusiva videos som aldrig publiceras på youtube, samt ödehusvideos inspelade bara för patreon-medlemmar. Du får dem via länk på din mail. Du blir tackad i infoboxen i nästkommande video, har du en social media du vill få länkad där - let me know.  För dig som vill stödja utvecklingen av kanalen lite extra. 

2

patrons

$6

per month

About Gelix

Gelix är en videokanal där fokus är att upptäcka. I stort och smått. Det är nyckeln till ett bra vardagsäventyr. Främsta fokus är egentligen rural exploration. Att utforska det ingen längre vill ha och lyfta fram historierna som fallit i glömska. Dokumentationen av övergivna hus har många poänger för mig, dels för att smörja min inre hembygdsnörd och stilla min nyfikenhet, men även en skev liten samhällsprotest. Det finns också en museal vinkel på det hela, att dokumentera den historia som snart inte finns kvar och tillgängliggöra för eftervärlden i form av digitalisering.

Oavsätt om videon utspelar sig i ett ödehus, på en led i fjällen, på platser i naturen, kretsar kring att laga mat från förr eller ge sig ut och leta skatter med en monstermagnet - så är fokus att det finns så mycket roligt att göra, utan att det behöver leda till onödig konsumtion eller kosta så mycket pengar. Det gäller bara att hitta sin inre vardagsäventyrare.

Tycker du att mitt videoskapande tillför någonting i ditt internetliv, eller är viktigt på ett annat mer eller mindre konstigt vis, så bli min Patreon och stöd vardagsäventyret!

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits