Gergana Boeva - Letters from mom

is creating Илюстрирани образователни ресурси за деца

Select a membership level

Калинки
reward item
€3
per month
Благодаря ви, че харесвате работата ми и ме подкрепяте!
Ще можете да видите над какво работя в момента, ще споделям с вас постове относно образователните активности с децата вкъщи, кои книжки четем, какви занятия са интересни и какво постигаме с тях.
  • Избрахте да ме подкрепите 💛
Пчелички
reward item
€6
per month
Достъп до новите авторски ресурси, които ще споделям само тук.
Ще имате възможност да гласувате за бъдещи ресурси, които да съставя и илюстрирам тук.
Плюс всичко останало от "Калинки"

Includes Discord benefits
  • Гласуване в анкети за съставяне на бъдещи ресурси
  • Поглед над проектите, върху които работя - Behind the scenes
  • Достъп до линкове за изтегляне на последните ми ресурси 🌱
Пеперуди
reward item
€12
per month
Ще ви изпратя последния си ресурс - разпечатан на хартия/картон по пощата - готов за игра! ✨ За България 🇧🇬, както и малки подаръчета, като принт, картичка или стикери 💛
Плюс всичко от "Калинки" и "Пчелички"

Includes Discord benefits
  • Гласуване в анкети за съставяне на бъдещи ресурси
  • Поглед над проектите, върху които работя - Behind the scenes
  • Достъп до линкове за изтегляне на последните ми ресурси 🌱
  • Разпечатан екземпляр от последният ресурс - готов за игра - изпратен по пощата - за България 🇧🇬 + малки подаръчета

22

patrons

€158

per month

About


Надявам се, че не попадате тук случайно, а някой от моите образователни ресурси за деца ви е довел. 💛
Но дори да е така, ето малко за мен:
Казвам се Гергана, и съм майка на Зара и Мартин - две деца в предучилищна възраст, с които учим и играем всеки ден. От тях идва и вдъхновението ми  да създавам занимателни ресурси, с които да учат за света, чрез занятия, наблюдения и игри. Смятам, че няма по-добър начин за усвояване на нови знания от практическият и виждам, че при моите деца това работи, защото:

Школите Монтесори и Валдорф, които набират все по-голяма популярност и у нас, диктуват, че детето трябва да учи чрез опита си, а помагалата и ресурсите, с които то да работи, трябва да имат "отворен край" - да бъдат средство, а не цел. Точно това опитвам да съвместя с ресурсите, които създавам за децата си, като те са съобразени с тези нови нагласи в родителството и образованието в модерния свят.


Започнах да споделям ресурсите в блога си през 2019-та годинa (част от тях можете да видите в снимката по-горе), когато първи се родиха картите с емоции и емоционални състояния, последва проектът ми за азбуката, а есента дойде първата ми колаборация със wwww.wheresiyashines.com - направихме лов на горски съкровища. След това с Цвети от Kinderlist направихме триизмерни маски с горски животни, последваха таблата за букви Б и В, пролетните карти с числа, втората ни колаборация с Цвети за триизмерно пролетно дърво, куклите на пръчица с героите от "Трите прасенца" и "Червената шапчица", първият жизнен цикъл - този на домашната кокошка с плакат и картиВеликденски лов на съкровища, който направихме с Гери Тилева от Broomkids, и накрая бъндела с фазите на луната, в който ще намерите плакати, карти и страници за оцветяване. 😍

Виждам силен интерес към ресурсите си от много родители, които, вероятно също като мен, търсят интересни и естетически издържани материали за децата си.
До момента изтеглянията на ресурсите в блога са над 15'000.
Тази година създадох и първия си авторски ресурс за продажба - метеорологична станция, с която децата да учат за времето, сезоните, кръговрата на водата и пр., чийто първи тираж се продаде буквално за ден и половина.

Всички материали са родени от нужда - Зара е на 4 години и след като не намерих ресурсите, които си представях и търсех онлайн или в книжарниците, просто започнах да ги правя за нея. Или са се получили спонтанно - както картите с емоции и таблата за азбуката - по време на заниманията ни вкъщи или просто са направени, за да послужат, като помагало по дадена тема, която сме разглеждали с нея.

Е, щастлива съм, че се харесват на толкова хора и вече смятам, че е време тези мои авторски ресурси да получат една, надявам се заслужена подкрепа тук в Patreon, където ще представям нови такива всеки месец, заедно с предложения за занятия и игри с тях на вас - хората, които сте избрали да ме подкрепите.
А ако стигнем някоя от целите, ще бъда още по-мотивирана, да продължавам да работя в тази посока.Гери
Goals
22 of 100 patrons
Ключова дума #Newsletter 💌 🤩
С достигането на тази цел ще стартирам нюзлетър с предложения за занятия, интересни и полезни връзки на тема родителство, както и месечен файл за принтиране с планер календар 🗓
1 of 2

Become a patron to

8
Unlock 8 exclusive posts
Be part of the community
Connect via private message

Recent posts by Gergana Boeva - Letters from mom

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits