GG.MK are creating Gaming talk show
2
patrons
$5
per month
GG.MK е канал кој се стрeми кон самостојна интернет телевизија на која главна тема ќе се игрите и гејмингот во секоја сфера на животот. Турнири и натпревари, саеми и собири за игри, игрите во социјалниот живот, влијанието на игрите врз здравјето, бизнисот и игрите, развивање и програмирање на игри... буквално се што игрите би можеле да допрат... и пошироко.

Во моментов, GG.MK произведува два продукти:

ПОДКАСТ е Гејминг ток шоу ВО ЖИВО и се случува секој Понеделник од 21:00, а наменто за ХАРД КОР играчи и луѓе кои се посветени на гејмингот и гејминг индустријата. Се разговара на долго и широко за одбраните теми, се навлегува во детали, се прават дискусии, дебати и расправии.
Гледачите се активно вклучени, поставуваат прашања, одговараат, кажуваат искуства и
разменуваат знаење. Темите се актуелни случувања, игри и вести кои се важни за светскиот гејминг.

За разлика од ПОДКАСТ, GG е нов формат во Македонскиот интернет гејминг етер. Блиц емисија која во стилот на
flash news информира за новости, случувања, хардвер и рецензии од гејминг светот.Целта е на брз, ведар и разблирлив начин информациите да се пренесат на гледачите.
Трае кратко и е лесна за гледање, а јазикот на кој комуницира е разбирлив дури и за
почетници и луѓе кои до сега играле само Тетрис.

Нашата страна е http://gg.mk, а на неа ќе ги најдете сите потребни информации.

И се разбира не заборавајте да не најдете на:
Facebook: https://www.facebook.com/ggtvmk.show
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
и се разбира емисијата во живо на
Twitch: http://www.twitch.tv/ggtvmk

GG
Tiers
Официјален Патрон
$1 or more per month
Ти си официјален Патрон на GG. Иако е мал износ, нашата благодарност е огромна!
Појачан Патреон
$3 or more per month
Длабок наклон и покана да бидеш зад камерите во некоја епизода.
Нинџа Патреон
$5 or more per month
Добивате приватен чат со нас на нашит социјални мрежи. Одговараме на прашања и сугестии (+ сите претходно)
ХардКор Патреон
$10 or more per month
Добиваш покана доколку правиме некоја собиранка. (+ се претходно)
Дунавка Патреон
$20 or more per month
Доаѓаш на гледање Blizzcon на наша сметка (+ се претходно)
Еднорог Патреон
$50 or more per month
Добиваш (обично дилерски) попуст во сите продавници за хардвер каде што имаме ние. (+ се претходно)
Фемили Патреон
$100 or more per month
Ти си практично фамилија на GG! Опција доколку сакаш моеш да дојдеш и на летен одмор со нас! (+ се останато)
Goals
$5 of $499 per month
Со 499 левчета месечно ќе можеме без грам задршка да земеме монтажер за да се оди smooth... и Паци земе плата!
1 of 1
GG.MK е канал кој се стрeми кон самостојна интернет телевизија на која главна тема ќе се игрите и гејмингот во секоја сфера на животот. Турнири и натпревари, саеми и собири за игри, игрите во социјалниот живот, влијанието на игрите врз здравјето, бизнисот и игрите, развивање и програмирање на игри... буквално се што игрите би можеле да допрат... и пошироко.

Во моментов, GG.MK произведува два продукти:

ПОДКАСТ е Гејминг ток шоу ВО ЖИВО и се случува секој Понеделник од 21:00, а наменто за ХАРД КОР играчи и луѓе кои се посветени на гејмингот и гејминг индустријата. Се разговара на долго и широко за одбраните теми, се навлегува во детали, се прават дискусии, дебати и расправии.
Гледачите се активно вклучени, поставуваат прашања, одговараат, кажуваат искуства и
разменуваат знаење. Темите се актуелни случувања, игри и вести кои се важни за светскиот гејминг.

За разлика од ПОДКАСТ, GG е нов формат во Македонскиот интернет гејминг етер. Блиц емисија која во стилот на
flash news информира за новости, случувања, хардвер и рецензии од гејминг светот.Целта е на брз, ведар и разблирлив начин информациите да се пренесат на гледачите.
Трае кратко и е лесна за гледање, а јазикот на кој комуницира е разбирлив дури и за
почетници и луѓе кои до сега играле само Тетрис.

Нашата страна е http://gg.mk, а на неа ќе ги најдете сите потребни информации.

И се разбира не заборавајте да не најдете на:
Facebook: https://www.facebook.com/ggtvmk.show
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
и се разбира емисијата во живо на
Twitch: http://www.twitch.tv/ggtvmk

GG

Recent posts by GG.MK

Tiers
Официјален Патрон
$1 or more per month
Ти си официјален Патрон на GG. Иако е мал износ, нашата благодарност е огромна!
Појачан Патреон
$3 or more per month
Длабок наклон и покана да бидеш зад камерите во некоја епизода.
Нинџа Патреон
$5 or more per month
Добивате приватен чат со нас на нашит социјални мрежи. Одговараме на прашања и сугестии (+ сите претходно)
ХардКор Патреон
$10 or more per month
Добиваш покана доколку правиме некоја собиранка. (+ се претходно)
Дунавка Патреон
$20 or more per month
Доаѓаш на гледање Blizzcon на наша сметка (+ се претходно)
Еднорог Патреон
$50 or more per month
Добиваш (обично дилерски) попуст во сите продавници за хардвер каде што имаме ние. (+ се претходно)
Фемили Патреон
$100 or more per month
Ти си практично фамилија на GG! Опција доколку сакаш моеш да дојдеш и на летен одмор со нас! (+ се останато)