Gólra játsszák!

is creating Futballról. Szakszerűen. Magyarul.
Select a membership level
Csapatkapitány
$2
per month

Szereted a Facebook-oldalainkat? Szeretnéd, hogy még több egyedi tartalom, még több bejegyzés jelenjen meg rajtuk? Bírod a Közös Albiont, és szeretnéd, ha heti rendszerességgel folytatódna? A támogatói szinten azt a napi tevékénységet tudod honorálni, amit mindketten évek óta folytatunk - többnyire a szabadidőnkben, ingyen és bérmentve.

Sportigazgató
$5
per month

Érdekelnek a futball igazi mélységei? A döntések mögött megbúvó valódi motivációk? A közhelyeken túl is szeretnéd látni egy-egy játékos erényeit, képességeit, hibapontjait? Ha igen, akkor kéthetente jelentkező hírlevelünk 'Sportigazgató' szintje neked készül!

Menedzser
$10
per month

Szeretnéd mélységeiben látni, érteni is a futballt? Érdekel a meccsek taktikai oldala? Az edzői húzások mögött megbújó szakmai motivációk? Ha igen, akkor 'Menedzserként'  kéthetente olvashatod az előző szint tartalmai mellett az érdekesebb mérkőzések taktikai levezetését, illetve bizonyos edzők portréját is - rajzokkal, ábrákkal, statisztikai adatokkal.

106

patrons

$904

per month

About Gólra játsszák!

Kele János (24.hu) és Mészáros Ábel (Sport TV) kéthetente megjelenő hírlevele a topfutball rejtett összefüggéseiről - ínyenceknek és fanatikusoknak egyaránt. Meccselemzések, toplisták, játékos-és csapatportrék, statisztikai eszmefuttatások. Interjúk és vitaindítók, rendszeres cikkajánló a külföldi sajtó legérdekesebb írásaiból összeválogatva. Exkluzív podcast: hallgass bele, milyen, amikor kötetlenül beszélget két futballfüggő!
Goals
$904 of $1,200 per month
Hírlevél - hetente!
3 of 3

Recent posts by Gólra játsszák!