Gott snack

is creating Radio/podcast

Select a membership level

Välkommen

$1
per month
För dig som är student eller pensionär eller sjukskriven eller av någon annan anledning inte har 50 kronor att avvara varje månad. Vi vill sprida glädje till så många människor som möjligt och 1 dollar är lägsta tillåtna beloppet man kan ha på en tier. Välkommen! 

Kalle V

$6.50
per month
  • Exklusiv tillgång till inspelningar av live-poddar som ej släpps till allmänheten.
  • Alla avsnitt i sin helhet.
  • Tillgång till den patron-exklusiva Facebookgruppen där ämnen diskuteras, gäster önskas etc.


På tårna

$12.50
per month
  • Allt på $5 -nivån
  • Gott eftersnack varje gång vi går över tiden (09:00)
  • Nattsnack-sändningarna som podd 

2,518

patrons

$16,848

per month

About Gott snack

Som Patron får du varje vardag hela sändningen på två timmar ca 30 minuter efter att den är avslutad 09:00. Du kan lyssna i Patreon-appen eller så kan du klistra in den personliga RSS-länken du får i din podcast-spelare. Du får även tillgång till vår mysiga facebookgrupp där vi är cirka 2000 personer som diskuterar programmet och annat. Vi brukar också ordna roliga fester och events för och med våra kära patrons när det inte är pandemi-tider. 

Men jag vill såklart säga tack som fan för att du ens tog dig hit och överväger att bidra till Gott snack. Oberoende morgonradio när den är som mest kreativ, egensinnig, oängslig, kompromisslös och driven av LUST. Jag är mer tacksam för ditt bidrag än vad jag är förmögen att sätta ord på. Detta är min dröm. Jag är djupt rörd över att du vill vara med och få detta att hända. Men du undrar kanske? VARFÖR?

Jag är en DÅLIG säljare och tycker det är så himla trevligt att kunna fokusera på innehåll istället för att jaga sponsorer. Därför hoppas jag kunna klara mig på mina kära lyssnares bidrag. Det är också så vi kan garantera vårt oberoende. Jag brukar säga att jag vill kunna pissa på Arla OCH Oatley i samma program om jag känner för det. Det känns också viktigt att veta att vi kan klara oss genom drev och kritik-stormar vilket kan vara problematiskt med ängsliga sponsorer. 

Det känns också bra att veta att man har betalande lyssnare. Det sporrar mig att jobba hårt och aldrig ta något för givet. 

Jag (Fredrik Söderholm) har länge närt en dröm om att sända morgonradio och fick möjligheten att testa detta när jag vikarierade i Morgonpasset i P3 sommaren 2019. Det var otroligt roligt men jag störde mig på två saker: Vissa ämnen/vinklar fick inte tas upp och de (oftast) usla låtar som tvunget skulle spelas stup i kvarten pajade flowet.

I mitt morgonprogram "Gott Snack" är inga ämnen eller vardagsbetraktelser för kontroversiella eller obekväma och musik spelas sällan och i så fall bara låtar av osignade artister som förtjänar att nå ut till en större publik. I "Gott snack" blandas den mysiga interaktionen med verklighetens folk från Ring P1 med uppsluppenheten och expertgästen från Morgonpasset med samtidssatiren från Tankesmedjan med Howard Sterns tramsiga och lustfyllda upptåg. Det bästa från alla radiovärldar i en tajt morgonshow mån-fredag 07:00 - 09:00.

Usp: Ambitionen är att kunna slunga sig mellan bråddjupt allvar och extremt lättsamt trams. Dagens morgonprogram är ANTINGEN eller. Jag vill ha både OCH.

Jag är ankaret men har en roterande ensemble bestående av smarta, roliga och mer eller mindre kända vänner, kollegor, experter, familjemedlemmar, artister etc. 

Varför LIVE och inte bara podd? För att det fins en NERV i live som dör med podd. Och interaktion med lyssnare är så jävla kul! SJÄLVKLART kommer alla avsnitt även som podd!

Jag har jobbat på Tankesmedjan i P3 i snart tre år och varit Filip & Fredriks högra hand i närmare tio. Jag har varit researcher, redaktör eller inslagsproducent på nästan alla deras produktioner sedan 2010/11. Jag lever och andas innehåll och får utlopp för mycket via mitt instagramkonto: https://www.instagram.com/genietsoderholm/?hl=sv och min blogg: https://blogg.ng.se/fredriksoderholm/ men känner att radio/podd är det format jag brinner för och älskar mest.

Det här är min dröm och jag kommer lägga ner exakt hela min själ i det här om jag får möjlighet.

Vi vet att produkten Gott snack är SVAJIG so far men jag tycker fan det är kul med folk, som istället för att bara stå vid sidan om och observerar och kritiserar andra, faktiskt GÖR nåt själva. Jag har länge tyckt illa om den delen av mig själv. Att jag varit den som pekar och tittar och klagar på andra. Jag vill GÖRA.

Som en fin man på insta skrev: Även om detta inte blir som det var tänkt så har jag i alla fall stöttat en dröm. Det var jävla fint skrivet tycker jag.

Man KAN faktiskt till en början stötta det här projektet BARA för att det har nåt med människor som vågar testa att följa sina drömmar. Sen kan man sluta om man inte tycker att vi utvecklas och blir tillräckligt bra. Vi ber bara om en chans.

Om vi alla hjälps ÅT så behöver ingen belastas tungt. Var och en efter förmåga. 

Solidaritet. Gemenskap. Tillhörighet. 

Jag har i ganska många år nu delat med mig av ALLT i mina kanaler. Jag har delat när jag varit ledsen, när jag misslyckats, när jag varit ful, när jag varit dålig, när jag betett mig illa och blivit illa behandlad. Jag har fan delat hela vägen in på operationsbordet. Jag har fan GETT av mig själv. Efter förra sommaren blev extremt tydligt påmind om att vi bara får ett begränsat antal hjärtslag. Och sen dess har jag känt ett allt mer påtagligt behov av att jag måste göra nåt eget.
Jag har tänkt att jag måste hitta ett sätt göra min EGEN grej. Men inte kommit på VAD eller HUR. En vanlig killpodd känns för trist. Men nu har jag äntligen har knäckt det! FEM killpoddar i VECKAN! Jag har sagt upp mig från mina jobb och kastar mig fan ut handlöst här. Och jag litar på att ni fångar mig. Det känns skitläskigt. Men rätt.

Goals
$16,847.83 of $18,031.77 per month
Jesper, Fredrik och Max tar hjälp av kända drag queens och hittar sin inre kvinna. Utgång på stan i fullmundering. Allt dokumenteras i FULL HD. 
3 of 3

Become a patron to

570
Unlock 570 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Gott snack

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits