Готвене за начинаещи

is creating cooking videos and lessons

Select a membership level

Commis

$3
per month
Искаш да ме черпиш бира това е правилната категория :)

Demi Chef

$5
per month
Благодаря ти, че си тук и ми помагаш! Ще имаш възможност да гласуваш в анкети както и да следиш публикациите, които качвам тук!

Chef de Partie

$10
per month
Благодаря ти, че си тук и ми помагаш! Ще имаш възможност да гласуваш в анкети както и да следиш публикациите, които качвам тук! Освен това получаваш 5% отстъпка за престилки, тениски и чаши.

54

patrons

About Готвене за начинаещи

Здравейте,
казвам се Мирослав Гочев и съм създател на каналът "Готвене за начинаещи", но щом сте тук предполагам, че вече знаете това :)

Създадох тази страница с идеята зрители, на които съм помогнал по един или друг начин с моите видеа, да имат възможност да помогнат на мен и да се включат по-активно в развитието на канала. Вече повече от година се издържам изцяло от youtube и тези средства ми помагат изключително много, за да мога да продължавам да правя това, което обичам.

Тук може да отговаряте в анкети и заедно да определяме следващите видеа, както и да получавате достъп до забавни кадри, които не влизат в ютюб видеата. Освен всичко друго някои от нивата получават и отстъпка от рекламните материали, които предлагам. Разбира се можете да ми пишете, ако имате кулинарни въпроси или идеи за нови рецепти! 

Благодаря Ви!
Миро
Goals
54 of 100 patrons
Достигането на 100 души помагащи ми тук, ще ми даде възможност да добавя човек на хонорар, който да ми помага със заснемането и обработката на видеата.
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 13 exclusive posts
7
Images
1
Link
2
Polls
2
Writings
4
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 13 exclusive posts
7
Images
1
Link
2
Polls
2
Writings
4
Videos

Recent posts by Готвене за начинаещи

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits