Hai, Moldova!

is creating Curățenie in toară țară / Cleaning in the whole country

1

patron

$4

per month

About Hai, Moldova!

Hai Moldova este cel mai mare proiect social din Republica Moldova și face parte din Mișcarea Internațională de Curățenie Mondială Let’s Do It! World.
În fiecare an, mișcare Hai, Moldova! organizează diferite acțiuni educaționale scopul cărora este de a reduce nivelul de poluarea a mediului: Campanii Naționale de Curațenie, împlementarea colectării selective, 

Pentru a putea face acest lucru, Mișcare "Hai, Moldova!" are nevoie de implicarea și ajutorul tău!

Cel mai bun ajutor este să devii păstrător. Adică să adopți un stil de viață ce include curățarea și păstrarea permanentă a spațiilor naturale și a locurilor publice din jurul tău. 

Un mare ajutor poate fi implicarea ta directă în evenimentele "Hai, Moldova!". Pur și simplu în ziua de Curațenie Națională găsește pe hartă cea mai apropiată echipa "Hai, Moldova!", contactează coordonatorul local și fii prezent la curățenie.

Dacă nu poți participa la evenimente, ne poți ajuta cu donații. Avem nevoie de transport, saci și mănuși de pînză, campanii de promovare și de educare care includ cheltuieli.

Pentru o donație de $5/lună te vom menționa pe site ca suporter Hai Moldova.
Pentru o donație de $25/lună te vom menționa pe site și îți vom trimite o geantă eco-friendly "Hai, Moldova!".
Pentru o donație de $50/lună și peste, te vom menționa pe site și vei primi o geantă eco-friendly "Hai, Moldova!" și un tricou "Hai, Moldova!”
Goals
$4 of $150 per month
Cînd vom avea $150  ne propunem să organizăm în fiecare lună cîte două lecții deschise despre colectare selectivă a deșeurilor
1 of 3