Hai, Moldova!

is creating Îmbunătățim calitatea mediului din Moldova împreună!

2

patrons

$13

per month

About Hai, Moldova!

Misiunea Hai Moldova este aceea de a îmbunătăți calitatea mediului și de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.
Hai Moldova s-a format ca inițiativă civică în anul 2011. Până în prezent am realizat 4 campanii naționale de conștientizare și educație ecologică.

Am organizat campanii naționale de informare și modelare de comportament, acțiuni de salubrizare și colectare de deșeuri electronice, cu participarea a peste 350 000 de voluntari.

Datorită participării masive la acțiunile organizate de Hai Moldova, au fost evacuate zeci de tone de deșeuri din natură și au fost reciclate peste 45 de t de deșeuri electronice.

Proiecte Hai Moldova:
Activitățile din cadrul organizației Hai Moldova se concentrează pe furnizarea de abilități, capacități și informații tehnice, modelarea valorilor, atitudinilor și comportamentelor atât a cetățenilor cât și a autorităților. O atenție specială oferim tinerilor și femeilor, prin intermediul programele de educație pentru a-și crește capacitățile de adaptare la condițiile de mediu, și ca agenți ai schimbării, să influențeze comunitățile lor.

În anul 2021 ne propunem să plantăm 60 de mii de copaci

Prețul pentru un copac plantat constituie echivalentul în lei a 1,5 euro.
Acest preț include toate cheltuielile aferente plantării și îngrijirii puietului timp de 3 ani, până la reușita finală a acestuia.

Defalcare cheltuieli:
  • Analiza experți silvici;
  • Procurare material săditor;
  • Transportarea puieților;
  • Pregătire teren (gropi, arat);
  • Mănuși și materiale pentru voluntari;
  • Udare la plantare;
  • Îngrijire – udare pe timp de vară, cosire iarbă;
  • Înlocuirea puieților care nu s-au prins.
Costul de împădurire este aproximativ de 3000 euro per hectar. Pe un hectar se plantează aproximativ 2000 copaci în dependență de motivarea tehnică (pantă, umiditate, grad eroziune, structura pedologica a solului, soi copaci, etc.).

Hai Moldova este parte și a mișcării globale Let's do it World și organizează campanii anuale de salubrizare. 

www.haimoldova.md
Goals
$13.29 of $150 per month
Cînd vom avea $150  ne propunem să organizăm în fiecare lună cîte două lecții deschise despre colectare selectivă a deșeurilor
1 of 3

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits