Hakeslepp Podcast

is creating Ekte, dyptgående samtaler med spennende folk som gjør no

Select a membership level

Dugnadsglede

reward item
reward item
$24.50
per month
Kompis, nå innkreves gjelden her. Er du såpass GEEM at du gidder å støtte en venn. Et par venner. Et par gira bohemer. Denne er for deg som gir passe faen i hva vi gjør for tiden, men definitivt hadde lånt oss en full tank om noe skjedde. Andrew, Navid, Mads, Madsi, Tess, Øystein, Fanny, Øystein, Øystein, Kjetil, Andy, Knut, Kristin, Maria, Nina, Ken, Morten, Mor, Terje, Eva Marie, Linda, Jonas og Jonas, Øyvind, Fred, Sindre, Kris, Julie, Rudy, Bjarne, Ulf, Hamdani, Tore, Kristian, Greger, Jolly, Greger, Mona, Jason, Anette, Vegard, Kai, Alex, Lasse, Josie, Naomi, Jan Rune, Kristian, Fredrik, Jamila, Douglas, Tulla, Anam, Petter Erik og Maria, Isabelle, Moodi, Popy, Mariam, Haji, Jasper, Ørjan, Einar, Simen, Lasse, Are, Yunes, Cathrine, Kevin, Daniel, Petter, Kai Christen, Joachim, Michael Lassen, Jamie, Scott, Lars Thomas, Naaji, Henry, Lenneth, Kristian Verde,, Pål Patrik, Susanne, Kari, Mads Løvås, Camara, Thomas Skavelen, Sam, Bjørnar, Pierson, Luke, Abdu, Johanna, Emilie, Aslak og ellers alle gutta krutt, definitivt Vilde, og hele clusterføkken av røkla som jeg ikke har nevnt i denne forbifarten for å rekke å bli ferdig til kl 20.00 for da går bussen Nei, vent... Det er faen meg bussstreik i dag... anyhoo - VENNLIGST. GI. OSS. LITT. SPENN. for å tømme Zanzibar for plast, samtidig som vi lager den nye, hotte podden i dette meget fagre land. Tigerstaden har talt, det står nå på deg og vi krysser fingrene for at vi var der for deg da du trengte det. Dette er vårt kall. Vi ber ydmykt og direkte og hjelp. HOLLA! 
 • En utrolig god følelse av å bidra
 • Bonus tull. En gang i blant sender vi no random
 • Rolig name-droppng i podden. Det er gøy!

Rolig ninja på sidelinja (BEST VALUE)

reward item
reward item
$63.50
per month
Her viser du at du er en stødig fyr eller on-point kvinne som er superkul og sprer litt rolig kjærlighet vår vei.

Du hjelper oss MASSE med å skape noe vi tror vil spre utrolig mye glede, dype innsikter og spennende læring for våre herlige medborgere.

Det inkluderer selvfølgelig deg, dine kjære og alle mennesker du kommer til å møte som blir inspirert av denne podcasten.

Med andre ord. Dette er GØY å være med på. Håper du vil være med på reisen!

Kjærleik
 • Goodie-bag(!)
 • Insider Nyhetsbrev
 • Behind-the-scenes innhold
 • Ring inn til podden direkte om du er gira!
 • Rolig name-droppng i podden. Det er gøy!

SuperNinja

reward item
reward item
$253.50
per month
For deg er ikke 2000kr "make it or break it" i ditt månedlige budsjett, og du setter pris på innsatsen vår, du lar deg inspirere av podcasten og ønsker å bidra til at den skal fortsette å fly, men med enda bredere vingeSPENN.  

Med mer kapital har vi bedre evne til å nå ut til flere og kan derfor fortsette å inspirere så mange mennesker som vi klarer. Du forstår dette og genuint ønsker å bidra med olje i motoren. Ære til deg for det! 

Visjonen er selvfølgelig å rydde Zanzibar for plast! Det får vi til med din hjelp! 

Som SuperNinja får du et lite Hakeslepp i måneden. Du skal ikke vite hva du får, men det er lissom litt å greia også dah. Du gir fordi det gleder deg å gi. Du tar i mot fordi det gleder oss å gi. 

Plutselig ligger det et par freshe kicks i postkassen din. Neste måned får du et online-kurs. Hvem vet, en dag kommer vi å kliner til deg fordi du faktisk trengte en oppvåkner! ;)

Past giveaways: 

 • Goodie-bag(!)
 • Insider Nyhetsbrev
 • En utrolig god følelse av å bidra
 • Rolig name-droppng i podden. Det er gøy!
 • Bonus tull. En gang i blant sender vi no random
 • Redde verden står på lista til mange. Vårt bidrag i denne omgang er å rydde Zanzibar for plast. Tenk hvor digg det vil føles å være med på det...

0

patrons

$0

per month

About Hakeslepp Podcast

Vi prater med kule folk som gjør spennende greier. Er du kul? Seff er du kul. Har du lyst å hjelpe oss holde showet gående? Bli en Patreon av Hakeslepp :-) Takk 

Vi har lyst til å vie all tid til dette.

Da kan man ikke drive å jobbe med andre ting. Da må man ha spenn.

Første milepæl er å få dekket lønna til Ken. Jo mer tid vi kan bruke på det her, jo mer kan vi legge i det, og jo bedre blir det for oss alle.

La oss få ordnet Ken en brukenes lønn så han slipper å stresse med tanken om at "Hakelepp tar for mye tid, jeg må gjøre noe med livet mitt". 

Hvor mye trenger han, syns du?

Hva er en OK+ lønn? Noen ti-tusener, hvertfall. La oss si 20.000kr som første milepæl.

#SlippKenFri 

Masse Kjærlighet

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits