Hålla Lådapodden

is creating Podcast

Select a membership level

Lilla Lådan

reward item
reward item
$1
per month
Om du tycker om och vill stötta din friendly neigbourhood brädspelspodd. Du erhåller vår eviga tacksamhet.

Stora Lådan

reward item
reward item
$10
per month
Om du verkligen älskar och vill stötta din friendly neigbourhood brädspelspodd samt vill bli hedersomnämnd i nästkommande avsnitt. Mer underbara saker kommer komma till dig som stöttar oss på denna nivå. 

Legacylådan

reward item
reward item
$100
per month
Om du avgudar och vill stötta din friendly neigbourhood brädspelspodd. Du kommer inte bara bli hedersomnämnd utan även få en sång skriven till dig och framförd av oss och våra gäster. Du kommer att få en "Hålla Låda" T-shirt, "Hålla Låda" Keps hemskickat i en signerad "Hålla Låda" Låda.

6

patrons

$4

per month

About Hålla Lådapodden

Genesis


Det började lite som ett skämt med att “Vi borde starta en podd, höhö...”
En vecka senare (2018-04-11) satt vännerna Stefan Stanisic från Bombina Bombast och Samuel Nilsson från Playoteket i ett kök med en mikrofon mellan sig och tog de första staplande stegen mot att skapa något kul och gött för dem själva och andra att lyssna på. En lättsam och lättillgänglig podd för alla som brinner och lever för analoga spela där ute i den avlånga världen.

Sedan september 2019 är Hålla Lådapodden av del av Bombina Bombast och har även fått en tredje co-host i skepnad av Petra Huisman.

Dinarerna vi drar in från Patreon kommer att användas till att köpa in spel för utlottning, upptryckning av mechandise och eventuell hyra för en ordentlig studio i framtiden.

Ni hittar oss på iTunes, YouTubeFacebookInstagramAcast och [email protected].

Hoppas att ni vill lyssna och gillar det vi gör!

Kram,
Stefan, Petra och Samuel
Goals
$4.27 of $100 per month
När vi uppnår denna första nivå kommer vi anställa en musiker för att göra en mer episk och pampig variant av intro och outro-temat. 
1 of 3

Recent posts by Hålla Lådapodden

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits