Handras

is creating videos about electric cars and gadgets.

Select a membership level

Supernauta
$2
per month

Szeretnéd korábban megnézni a videóimat? Ide mindig kirakom legalább egy nappal korábban. + az előző szint.

Specialnauta
$10
per month

A blogomon a posztokban és a HandrasTV oldalon, megjelenítem a neved, mint támogató. Akár a blogod vagy bármilyen oldalad linkjét is kérheted a nevedre, amíg támogató vagy.  + az előző szintek.

Elektronauta
$100
per month

Bármikor gurulok veled egy kört Budapesten. + az előző szintek.

332

patrons

$839

per month

About
Drága nézőm, olvasóm, követőm!

Rengeteg tesztet és bemutatót szeretnék készíteni, szeretném bemutatni az elektromos autózás előnyeit és hátrányait a nézőimnek. Plusz a legjobb kütyükről is szeretnék videókat készíteni. Ehhez viszont rengeteg idő és pénz szükséges. Az időt rá tudom szánni, de az anyagi forrásaim végesek, tekintve, hogy feladtam az eddigi munkámat azért, hogy csak azzal foglalkozhassak, amit szeretek. Meg amit te is szeretsz, ha ezt olvasod.

Kérlek támogass, ha kicsit is szórakoztatnak a videóim.

Most biztos arra gondolsz, minek küldjek ennek a fickónak pénzt, tele van lóvéval.

Jó kérdés, de ez nincs így. Van lakáshitelem, és sajnos nincsenek milliók a párnában sem. Eddig magam finanszíroztam a videók készítését, de sajnos nekem sincs végtelen pénzem. Viszont nem szeretnék örökre iPhone-nal készíteni videókat. Ha nincs fény, akkor kevés, mint elektromos autóban a benzin... Szóval kellene jobb kamera, mikrofonok, SSD a gépembe vagy inkább egy i7-es iMac, hogy ne kelljen minden vágással megszenvedni, nincs már laptopom se, ami jól jönne ha esetleg külföldön forgatok.

Sokan kérdezik: A Youtube nem fizet? 
De, csak itthon szinte minimális összeget. Kevés a hirdető, bőven 100 000 forint alatt van a havi bevétel, ami el is megy például Facebook postokra. (Szponzorált post nélkül szinte nulla az elérés, muszáj költeni erre.)

Közben fenn kell tartani a blogomat, fizetni a fejlesztőket, tölteni a tesztautókat, cserélgetni a forgatások közben elhasználódó cuccokat, ha van segítségem, akkor őt is etetni kell stb.

Van egy csomó tervem nagyon ütős videókra, ezekhez viszont utazni kell majd sokat, autókat bérelni, hoteleket fizetni, repjegyet venni, stb. Néhány példa még, amiket csak veletek tudok majd megvalósítani:

  • Bejárnád velem Norvégiát és megnéznéd az ottani elektromos autós helyzetet? Gondolom igen. Na most ez alsó hangon 2000 dollár... Ezeket nem tudom saját zsebből kifizetni, kellenek a támogatók. Megnéznéd velem a Tesla mega giga gyárat? Ahhoz át kell repüljem az óceánt. De ha összejön, akkor ütős videót forgathatok.
  • Van egy csomó egzotikus autó és tech csoda, amik Magyarországon nem elérhetők, ezeknek a bemutatásához külföldre kell utazni. Megnéznéd a Lucid Air-t? Megoldható, csak oda kell menjek. Rimac? Az sem gond, de utaznom kell. Tesla Model 3? 700 dollárért már tudnék bérelni, de még oda is kell utazni az USA-ba.  Frissítés: A Tesla Model 3 tesztelése, ami a Patreon támogatóknak hála már meg is valósult, plusz még egy Cadillac ELR is belefért.
  • Az autókiállításokról ne is beszéljünk, azokon sem árt ott lenni, ha csodákat szeretne videózni az ember.

Ez csak pár ötlet, de van még egy csomó minden a tarsolyomban, amit nem szeretnék elárulni, nehogy valaki lenyúlja az ötletemet. 

Támogatói szintek:

Patronauta (1 dollár): Örök hálám + hozzáférés a Patreon-feedhez, ahol olyan tartalmak lesznek, ami sehol máshol. Werk, forgatási tervek, ciki videók rólam (tuti lesznek ilyenek), szóval minden, amit nem biztos, hogy ki akarnék rakni a blogomra.


Supernauta (2 dollár): Szeretnéd korábban megnézni a videóimat? Ide mindig kirakom legalább egy nappal korábban.

Specialnauta (10 dollár) A blogomon a 
HandrasTV oldalon, megjelenítem a neved, mint támogató. Akár a blogod vagy bármilyen oldalad linkjét is kérheted a nevedre, amíg támogató vagy. + az előző szintek.

Elektronauta (100 dollár): Szeretnél velem meg a Model 3-mal gurulni egyet, meginni egy KV-t és dumálni velem? Ez utóbbi nem nagy szám, de a Teslás gurulás megéri. Budapesten, vagy környékén, bárhova elmegyek, felkaplak és gurulhatunk. + az előző szintek.

Marketingnauta (300 dollár): Ez elég sok pénz, de ne felejtsd el, hogy az összes videó végére odakerülsz és ezeket a videókat jelenleg 50-100 000 körüli néző látja. Egyenként. Van amit 400 000-en láttak. Sőt, még évek múlva is látni fogják.  + az előző szintek. (Ha cégesen szeretnéd ezt, az is megoldható.)

Oké, meggyőztetek, és szeretnél támogatni?
Egyszerű. Jobboldalt, a szintek felsorolásánál ki tudod választani az összeget, megnyomod a gombot és követed a lépéseket. Természetesen a támogatás bármikor lemondható, de azon leszek, hogy egyre jobb és több tartalmat nyújtsak.

Előre is köszönöm ha segítesz!
Handras

Goals
$839 of $1,000 per month
Heti egy helyett két videó.
3 of 5
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 276 exclusive posts
47
Images
1
Link
4
Writings
238
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 276 exclusive posts
47
Images
1
Link
4
Writings
238
Videos

Recent posts by Handras

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits