Hanneke Hendrix

is creating podcasts, columns, prose, radio drama

Select a membership level

Potje koffie voor de gezellig

reward item
reward item
$4
per month
Voor iedereen die graag mijn nieuwsbrief leest en zo eens in de maand een pot koffie wil sponsoren, waarbij ik beloof dat ik die pot koffie in kwestie in één keer tijdens het tikken van een nieuwsbrief of column zal opdrinken.

365 voicemails voor Sjors

reward item
reward item
$4
per month
365 voicemails voor Sjors wordt gemaakt uit een berg liefde en lol, voor een appel en een ei. Luister je graag en wil je ons steunen? Hoezee! Kies deze optie!

De Ansichtkaartenclub

reward item
reward item
$6
per month
Ieder seizoen (al is het doorgaans vaker) een ansichtkaart uit het dorp, of waar La Hendrix zich dan ook bevindt. Handgeschreven en derhalve onleesbaar, maar tóch: wat is er nou leuker dan echte post?
(Niets!)

38

patrons

About Hanneke Hendrix

Hanneke Hendrix is schrijver, columnist, podcast- en hoorspelmaker. Voor Das Mag schrijft ze aan haar vierde roman. Ze maakt een podcast voor Dag en Nacht Media over opvoeden, kinderen en ouderschap - samen met Nynke de Jong en Alex van der Hulst en maakt elke dag een aflevering van fictiepodcast 365 voicemails voor Sjors. Ze woont en werkt in een dorp midden in het Land van Maas en Waal en is de laatste Nederlander zonder smartphone.
Goals
38 of 50 patrons
Hoezeee!
Twintig Patrons zijn al aan boord. Hoe gezellig!
Bij vijftig leden maak ik nóg een minipodcast voor alle vijftig, en wel waarin ik vrienden, kennissen, de eerste twintig leden en voor mijn part volslagen onbekenden vraag naar hun beste anekdote qua "de grootste toevalligheid" uit hun leven (of van horen zeggen, dat mag ook: "mijn oma zaliger, die kende iemand en die zei..." etc.).
Nu al zin in!
2 of 2

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits